FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.02.2009 14:04

Ja són a Granada

Cristina Collado (Enviada especial)


El Barça Mobicat ja es troba a Granada. L’expedició barcelonista ha arribat aquest migdia abans de les 12 i s’ha traslladat directament a l’hotel. A la tarda, faran l’únic entrenament previ al partit.


El viatge ha transcorregut amb total normalitat. Abans de dos quarts de 9 del matí, els jugadors han sortit en autocar en direcció l’aeroport del Prat. I puntualment a l’hora pervista, a les 10:25 del matí han agafat el vol JK 6620 que els duuria fins a Granada.

A l’expedició han viatjat els 13 jugadors de la plantilla de futbol sala, així com tot el cos tècnic al complet. Els dos entrenadors, el fisioterapeuta, el metge, el recuperador físic, el preparador físic i l’utiller.

Trasllat a l’hotel

Després d’hora de vol tranquil, l’avió ha aterrat a Granada, on hi havia una temperatura d’uns 12 graus. Un cop arribats, els jugadors s’han traslladat fins a l’hotel. Hi han fet amb l’autocar de l’equip. I és que ahir dimarts a la nit, aquest autocar va viatjar cap a Granada amb l’equip juvenil.

El Benicarló arriba a la nit

El FC Barcelona s’allotja a l’hotel Nazaríes, on es concentraran els vuit equips que participen en aquesta Copa d’Espanya de futbol sala. A Granada ha arribat ja també el Carnicer Torrejón, i està previst que a la tarda ho faci ElPozo Múrcia. Pel que fa al Benicarló, el rival del Barça Mobicat als quarts de final, arribaran a la ciutat andalusa a la nit.

La resta d’equips participants no arribaran fins dijous, ja que juguen els seus quarts de final divendres.
Ja són a Granada
La directiva, dijous
Dijous al matí es traslladarà fins a Granada el directiu responsable de la secció de futbol sala, Jordi Torrent, acompanyat pels membres de la comissió esportiva Gabriel Rex i Xavier Sans. Viatjaran amb ells dos representants del patrocinador de l’equip, Mobicat.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana