FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.02.2009 11:17

PC: "Tenim tota la il·lusió del món"

www.fcbarcelona.cat


El Barça Mobicat s’ha desplaçat aquest dimecres per disputar la Copa d’Espanya de futbol sala. Els homes de Marc Carmona han marxat amb tota la il•lusió de fer el millor paper possible en aquesta competició.


Abans de sortir cap a Granada, els jugadors del Barça Mobicat es mostraven molt il·lusionats amb la seva participació a la Copa d'Espanya. Tot i tenir experiència en aquesta competició amb altres equips, és la primera vegada que hi participen junts i esperaven aquest moment amb moltes ganes. "Ens sentim molt feliços, perquè és la nostra primera Copa junts i tenim tota la il•lusió del món per fer quelcom important amb el Barça”, expressava el blaugrana PC.

El Benicarló, un rival complicat

Els de Carmona estan plenament centrats en el seu primer rival a quarts, el Benicarló. Dels tres partits que poden arribar a jugar si es classifiquen, creuen que el primer és el més complicat. “El Benicarló és un equip molt difícil de jugar i molt complicat al darrere. Però creiem en les nostres possibilitats i a guanyar aquest partit”, afirma PC.

Els blaugranes, segons a la Lliga, són els favorits en aquesta primera eliminatòria, però són conscients que a la Copa hi pot haver sorpreses i esperen que no els toqui a ells.

PC: “Tenim tota la il·lusió del món“

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana