FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.02.2009 13:02

Tres socis més

www.fcbarcelona.cat


La massa social del FC Barcelona ja té tres socis més. Es tracta dels tres nous fitxatges d’aquesta temporada del Barça Mobicat: Jordi Sánchez, Saad Assís i Carlos Muñoz.


A les portes de la disputa de la Copa de futbol sala, els últims fitxatges de la plantilla del Barça Mobicat s’han afegit a la llarga llista de socis del FC Barcelona. Són Carlos Muñoz, Saad Assis i Jordi Sánchez, els fitxatges de l’equip d’aquesta temporada 2008-09.

“Una satisfacció”

QM3D6008.jpgA l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, els ha acompanyat el directiu responsable de la secció de futbol sala Jordi Torrent: “És una satisfacció que es puguin fer socis. Realment és un esperit que intentem transmetre des del club, que ells si volen, s’integris a la massa social”.

Aficionats de “tota la vida”

QM3D6006.jpgTant Saad Assis com Jordi Sánchez es confessen aficionats al Barça de sempre: “Per mi és una satisfacció molt gran. Sempre he estat un aficionat del club i m’encanta ser soci”, afirma Saad Assis.

De la mateixa manera s’expressa Jordi Sánchez: “Sóc de Barcelona de tota la vida, i seguidor del Barça des de ben petit. I ara que sóc soci, molt millor. Ara ho tinc tot per poder venir a veure què fa el club per promocionar-se, i per veure els partits. Estic molt content”.

Tres socis més
Un madrileny a Can Barça
Carlos Muñoz, nascut a Madrid, ha bromejat amb el fet d’haver-se fet soci del FC Barcelona: “Quan expliqui als meus amics de Madrid que m’he fet soci del Barça no s’ho creuran, però estic molt content. És un privilegi jugar en aquest club i de mica en mica anar aconseguint fites.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana