20.02.2009 22:38

Cop de moral (1-4)

Cristina Collado

El Barça Mobicat ha aconseguit una còmoda victòria a la pista del Futsal Cartagena (1-4) i es col•loca segon a la taula amb 43 punts. És un cop de moral per a l’equip blaugrana abans de la disputa de la Copa.

Després de dues jornades sense conèixer la victòria, el Barça Mobicat s’ha reconciliat amb el triomf, i amb el gol. Els blaugranes s’han imposat a domicili al Futsal Cartagena i guanyen moral abans de viatjar a Granada el pròxim dimecres. El Barça Mobicat es col•loca ara segon a la Divisió d’Honor, amb 43 punts, a l’espera del que faci aquest dissabte ElPozo Múrcia –tercer ara amb 40 punts- a la pista de l’Azkar Lugo.

Javi obre el marcador

fotospropias_20090220_220848.jpgEl màxim golejador del Cartagena ha començat posant a prova el porter Cristian Domínguez amb dues accions de perill gairebé consecutives. Ha estat el Barça Mobicat, però, qui ha obert el marcador. Ha estat el capità Javi Rodríguez qui ha fet el primer gol del partit, després d’una gran jugada individual, amb regat inclòs.

Igor i Saad Assis han disposat de bones ocasions per ampliar el marcador. Una de molt clara per al pivot brasiler, que ha tingut una acció d’u contra u amb el porter Sergio Gama, que ha desviat el porter. El domini era per als de Marc Carmona, però el Futsal Cartagena també ha tingut bones oportunitats. Celso n'ha tingut dues de consecutives que ha refusat el porter Cristian. Amb l’avantatge de 0-1 s’ha arribat al descans.

Expulsió i gol

fotospropias_20090220_220827.jpgEn el primer minut de la represa ha arribat el segon gol. Ha estat obra de Fernandao, que ha rebut d’esquena a porteria i ha aconseguit un golàs. El pivot blaugrana empata a 25 gols amb Wilde com a màxims anotadors del campionat. Novament ha intervingut de manera esplèndida Cristian, per desviar fora de porteria el cop de cap d’Esquerdinha. La gran actuació del porter blaugrana i la bona defensa dels de Marc Carmona han estat clau en el partit.

Precisament ha estat Esquerdinha qui ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. Amb el Futsal Cartagena en inferioritat numèrica, Jordi Sánchez ha fet el tercer en una jugada assajada de falta. Un gol que semblava haver sentenciat el partit.

Retallen distàncies

fotospropias_20090220_220940.jpgDavid Marin ha iniciat l’atac de cinc quan encara faltaven més de cinc minuts per arribar al final. Javi Matías ha estat l’encarregat d’assumir aquest rol. I amb superioritat a l’atac, Párraga ha aconseguit retallar distàncies, un gol que ha donat ales als de Cartagena. Però Carlos Muñoz ha tornat a ampliar el marcador amb un xut des de camp propi a porteria buida per tancar definitivament el partit.

FUTSAL CARTAGENA, 1
FCB MOBICAT, 4

Futsal Cartagena: Sergio Gama, Sergio Lozano, De Bail, Cobeta i Párraga –cinc inicial-, Javi Matía, Celso, Fran Amorós i Esquerdinha

FCB Mobicat: Cristian, PC, Javi Rodríguez, Saad i Fernandao –cinc inicial-, Chico, Carlos, Igor i Jordi Sánchez

Gols: 0-1, Javi Rodríguez (5’); 0-2, Fernandao (21’); 0-3, Jordi Sánchez (31’); 1-3, Párraga (35’); 1-4, Carlos (37’)

Àrbitres: Cuesta Sánchez i García Moron