FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.02.2009 11:05

Guanyar abans de la Copa

Cristina Collado


El Barça Mobicat afronta aquest divendres a Cartagena (21.00 h) l’últim partit de Lliga abans d’afrontar el repte de la Copa. La plantilla coincideix a destacar la importància d’aconseguir una última victòria.


En les dues últimes jornades, el Barça Mobicat ha aconseguit sumar només un punt. Raó de més perquè en l’últim partit abans de la Copa aconsegueixin una victòria per anar amb més moral a Granada: “Després de no haver guanyat en els dos últims partits, seria fonamental guanyar a Cartagena per tenir més motivació per a la Copa. És molt important arribar a la Copa amb un triomf. No és el mateix que si arribem sense haver guanyat els últims tres partits”, afirma Carlos Muñoz.

Millorar el gol

QM3D1620.jpgCoincideix amb el tanca blaugrana el seu company d’equip Cristian Domínguez, que afegeix que seria molt important recuperar el gol: “És important per agafar moral. Venim d’una derrota i seria important anímicament per a l’equip. A més, últimament sembla que estem una mica “negats” de cara al gol. Volem anar a la Copa amb la sensació que de cara a porta estem bé.”

Un mes de preparació

Físicament, l’equip està en plena forma. Ja fa un mes que el cos tècnic va idear un pla específic de treball per arribar en bones condicions a la cita de la Copa. I ha esdevingut efectiu: “Portem un mes preparant el partit de Copa amb treball específic i estem força bé. Ara només ens queda aquest partit de preparació”, destaca Muñoz.

Primer, Cartagena

En qualsevol cas, l’equip no perd la concentració de cara a aquest últim partit de Lliga. Pensen en la Copa, però conscients del que es juguen a la Divisió d’Honor: “El nostre cap està a la segona posició o fins i tot a la primera de la Lliga. És veritat que tenim present la Copa, entrenem pensant més enllà, en Granada, però quan arribi el partit de divendres serà el més important i hem de treure els tres punts”, afirma Cristian Domínguez.

El mateix discurs presenta Carlos Muñoz: “Ens juguem molt en el partit contra el Futsal Cartagena, ens juguem seguir a dalt a la Lliga i intentar agafar el segon.”

Guanyar abans de la Copa
Cartagena, “un equip molt complicat”
Aquest partit de divendres contra el Futsal Cartagena es preveu molt complicat. Així ho explica el porter del Barça Mobicat: “És un equip complicat, perquè és un dels millors equips a casa. A la seva pista és molt difícil guanyar-los.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana