Futbol sala base

17.02.2009 09:19

Tres victòries

Cristina Collado

Tres victòries, un empat i un partit ajornat. Aquest és el resum dels partits que han jugat aquest cap de setmana els cinc equips de la base del futbol sala.

Sènior B: Mereixien més (3-3)

L’equip Sènior B va empatar a la pista del Manresa en un partit en què els jugadors d’Alberto Adamuz van merèixer més. Van ser superiors al rival durant tot el partit, en què van portar la iniciativa del joc i van tenir les millors ocasions de gol. L’equip local va sortir amb una defensa tancada enrere i amb un plantejament de sortides al contraatac. El Barça confiava a inaugurar el marcador per obligar l’equip rival a obrir les seves línies. Però en una jugada de falta, el Manresa va sumar el primer gol del partit. Els blaugranes van continuar atacant amb la mateixa intensitat, fins que van aconseguir l’empat abans del descans. I encara podrien haver capgirat el marcador, ja que van enviar dues pilotes al pal i van picar un doble penal que va rebutjar el porter.

La segona part va començar coll amunt per al FC Barcelona. En només 5 segons i amb un xut des de gairebé 20 metres de la porteria, els locals van tornar a avançar-se. Tot i aquest gerro d’aigua freda, els d’Alberto Adamuz van mantenir l’ordre en el joc i la velocitat en la circulació de la pilota. En només un minut van capgirar el marcador, amb gols de Roger i Schumi. Tot estava de cara per a l’equip Sènior B per aconseguir la victòria, però primer la lesió del capità Roger, i després l’empat del Manresa en una acció d’u contra u davant el porter, ho van impedir. Faltaven encara 11 minuts per acabar el matx, però els locals es van tornar a tancar enrere i va ser impossible penetrar aquesta defensa. A tres minuts per al final, Adamuz va treure porter-jugador, però ni així van aconseguir fer gol.

Juvenil: Ajornat

L’equip juvenil visitava aquest cap de setmana la pista de l’Escola Pia, però el partit va ser ajornat perquè les instal·lacions havien d’acollir una altra activitat aliena al partit de futbol sala. Encara està per determinar la data de celebració d’aquest partit.

Cadet: Es mantenen cinquens (4-2)

El conjunt cadet manté la cinquena posició de la taula després de l’última victòria aconseguida a casa davant La Unión FS. Els jugadors de David Maturama es van imposar per 4 gols a 2.

Infantil: Victòria plàcida (0-9)

Partit força plàcid el que va jugar l’equip Infantil dissabte al Pavelló La Bastida de Santa Coloma. La primera part va ser de color blaugrana, mentre que el rival esperava tancat a dotze metres sense inquietar en absolut la porteria del Barça. Tot i això, els va costar una mica trobar les debilitats de la defensa local, abusant en excés del xut exterior sense profunditzar gaire. Amb tot, van arribar al descans amb un 0 a 3 –amb gols de Ricardo Soutullo, Steve Ilembe i David Ortega. Ja a la segona part, el joc dels d’Adrià Fabregat va ser molt més fluid, i fruit d'això van arribar sis gols més, de Ferran Plana (3), Pablo Beguer i Ricardo Soutullo (2). Amb aquesta victòria, el Barça infantil continua líder amb 9 punts de renda respecte al segon classificat.

Aleví: S’imposen al cuer (9-1)

Els alevins van rebre l'Olímpic Floresta, el cuer de la Lliga. No hi va haver cap sorpresa. L'empat només va durar alguns minuts, moment en què Dani va inaugurar el marcador en finalitzar una bona jugada col·lectiva. El Barça va fer un bon joc, i va gaudir de nombroses ocasions, però amb poc nivell d'encert pel volum d’ocasions que havien tingut. A la mitja part, guanyaven 4 a 0. A la segona, el Barça va imprimir un ritme de joc més alt, i va aconseguir 5 gols més. Cal dir que la Floresta va marcar el gol de l'honor en una bona sortida de pressió. El marcador final va ser de 9 a 1, amb gols per part local de Dani, Sergio (2), Joan (3), Nacho (2) i Marc.