FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.02.2009 21:06

Igor: “Per mi, la lliga comença ara”

Cristina Collado


Una de les notes positives del partit del Barça Mobicat a la pista del Pinto ha estat el retorn d’Igor. Ha disposat de 19 minuts i no s’ha ressentit: “Per mi, la lliga comença ara”, afirma el pivot brasiler.


Després de perdre’s els últims quinze partits en tota la temporada per diverses problemes físics, Igor ha tornat a vestir-se de curt. I ho ha fet, a més, com a titular per primera vegada aquesta temporada. “He gaudir molt en el partit. He entrenat molt bé aquesta setmana i el ‘míster’ ha confiat en mi. He recuperat la confiança que necessitava i estic content, tot i que el resultat no ha estat bo” explica Igor.

Bones sensacions

Després de gairebé dos mesos sense jugar –l’últim partit que va disputar va ser el Barça Mobicat-ElPozo del 23 de desembre- és lògic que encara li falti ritme. Tot i això, Igor ha disputat al voltant de 19 minuts i no ha notat cap molèstia física: “Em falta una mica de ritme, però no he notat molèsties ni dolor. Ara ve el millor per mi, i espero poder gaudir i ajudar els meus companys.”

Elogis del tècnic

Marc Carmona destaca el retorn d’Igor com la nota més positiva del partit. “Ha jugat gairebé 19 minuts i ho ha fet molt bé. No s’ha ressentit de la lesió. Estic molt content per ell perquè ha patit molt aquesta temporada.”
Igor: “Per mi, la lliga comença ara”
Dilluns a la tarda, entrenament
L’equip viatja aquest dissabte a la nit cap a Barcelona. Diumenge descansarà i dilluns a la tarda tornaran a la feina. Serà a partir de les 16:30 h al Palau Blaugrana. Serà el moment per començar a preparar el pròxim partit de Lliga, i l’últim abans de la Copa. Juguen divendres a les 21:00 h a la pista del Futsal Cartagena.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana