FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.02.2009 19:55

Amb un ull al Pozo-Inter

Cristina Collado


Aquesta pròxima jornada ElPozo Múrcia rep l'Inter Movistar a la pista murciana. És un duel directe a la part alta de la Divisió d’Honor, i un partit que podria beneficiar els interessos del Barça Mobicat.


Aquest benefici, però, només es produirà si el Barça Mobicat guanya el primer d’aquests dos partits que jugarà fora de casa . Dissabte a les 17:45 h juguen a la pista del Pinto. “La prioritat és guanyar el nostre partit, perquè si no guanyem no ens serveix de res el resultat que es pugui donar entre ElPozo i l'Inter” recorda el segon entrenador de l’equip, Santiago Gea.

Coincidència d’horari

QM3D4054.jpgEn qualsevol cas, la plantilla del Barça Mobicat estarà pendent del resultat que pugui donar a la pista del líder de la competició. Tots dos partits coincideixen pràcticament en horari, i tots dos es jugaran a Madrid. A tres quarts de sis es juga el Tien21 Millenium Pinto – Barça Mobicat, i un quart d’hora més tard, a les 18:00 h, ElPozo Múrcia - Inter Movistar. “Un cop acabi el nostre partit, estarem pendents del resultat que s’hagi donat”, afirma Gea.

L’empat, la millor opció

Si el Barça Mobicat guanya el seu partit, un empat entre l’Inter i ElPozo seria el resultat desitjat. Recuperarien la segona plaça de la Lliga i retallarien distàncies respecte el líder, el conjunt madrileny. “Són els dos grans equips del futbol sala. Si guanyem nosaltres els podem retallar algun punt”, afirma Carlos Muñoz.

Posats a escollir un resultat, el tanca madrileny aposta per un empat entre ElPozo i  l’Inter com el marcador més favorable al Barça Mobicat: “Si empaten millor per nosaltres. Però si no empaten, crec que el millor seria que guanyés l’Inter perquè així intentarem aconseguir la segona plaça, que és més assequible que la primera.”
Amb un ull al Pozo-Inter
La classificació
1. Inter Movistar: 45 punts
2. ElPozo Múrcia: 40 punts
3. FCB Mobicat: 40 punts
4. Caja Segòvia: 29 punts

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana