FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

11.02.2009 09:37

Dos partits fora de casa

Cristina Collado


El Barça Mobicat juga les dues pròximes jornades lluny del Palau Blaugrana, primer a la pista del Pinto, i després a la del Cartagena. L’equip està confiat en les seves possibilitats: “Estem donant la cara fora de casa”, explica Sedano.


Abans de la disputa de la Copa d’Espanya, el Barça Mobicat ha de jugar encara dues jornades de la Divisió d’Honor. Totes dues les haurà de disputar lluny del Palau Blaugrana. El Tien21 Millenium Pinto i el Futsal Cartagena seran els seus rivals. “Els dos partits seran molt complicats. El Pinto porta una ratxa molt positiva de partits guanyats, i el Cartagena juga en un pavelló que pressiona molt i on es fa molt difícil de jugar”, adverteix Paco Sedano. Pinto i Cartagena ocupen a hores d’ara la setena i la vuitena posició, respectivament.

Amb confiança

Tot i la dificultat que suposa jugar dos partits fora de casa, l’equip està molt confiat en les seves possibilitats: “Aquest any estem donant la cara fora de casa”, recorda el porter barcelonista.

I és que els números del Barça Mobicat a domicili són força bons. Dels vuit partits disputats, han guanyat 5, han empatat un i han perdut dos. Només milloren aquests números, Inter i ElPozo, tot i que tots dos equips han jugat un partit més que el Barça fora de casa.

El menys golejat, amb diferència

QM3D8571.jpgPel que fa als gols en contra, el Barça Mobicat manté també el títol d’equip menys golejat lluny del Palau. I ho fa amb uns números molt contundents: només 16 gols encaixats en vuit partits. L’únic equip que manté uns registres propers als de Marc Carmona és el líder, l’Inter Movistar, amb 24 gols en contra, els mateixos que té el Benicarló Aeroport Castelló.

Això es deu al mur defensiu que ha aconseguit aixecar el Barça Mobicat aquesta temporada: “Això és el primer que demana l’entrenador, tenir una bona defensa, i nosaltres ho estem complint”, explica Justo Cáceres. “L’objectiu sempre ha estat encaixar pocs gols. Degut a la qualitat que tenim a l’atac, si encaixem pocs gols, sembla més “fàcil” guanyar”, diu Chico.
Dos partits fora de casa
Arribar a punt per la Copa
El paper del Barça Mobicat en aquests dos partits serà molt important de cara a la seva participació a la Copa. “La idea és seguir sumant per continuar a dalt i poder fer un millor joc, sobretot de cara a la Copa. Volem arribar en millors condicions físiques, psicològiques i de joc”, explica Chico.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana