FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.02.2009 17:55

Torrent, amb els equips de la base

www.fcbarcelona.cat


Jordi Torrent va conèixer dilluns a la nit tots els equips de la base del futbol sala. Sobre la pista del Palau Blaugrana, el directiu del futbol sala es va fer les fotografies amb els cinc equips de la base.


L’actual directiva del FC Barcelona ha fet explícita des de l’inici la seva implicació amb el futbol sala, tant amb el primer equip com amb la base d’aquest esport. Aquest dilluns el directiu responsable de la secció, Jordi Torrent, va oferir una mostra més d’aquesta implicació fotografiant-se amb tots els equips del futbol sala base.

Amb els cinc equips

QM3D3929.jpgJordi Torrent es va fer la fotografia oficial amb cadascú dels equips: Sènior B, Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví. La sessió fotogràfica va concloure amb una fotografia conjunta de tots els equips i el directiu, asseguts tots plegats sobre les graderies del Palau Blaugrana.
Jordi Torrent fotografiat amb tots els jugadors del futbol sala base
Jordi Torrent fotografiat amb tots els jugadors del futbol sala base
Sepe, present en dues fotos
De la sessió fotogràfica es desprèn una imatge curiosa. Es tracta de Sergio Sierra, ‘Sepe’, que es va fer la fotografia amb dos equips. Amb el Juvenil, que és amb qui té fitxa, i amb el Sènior B, l’equip amb què juga habitualment. Cal destacar que Sepe també va convocat de tant en tant amb el primer equip.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana