Futbol sala

10.02.2009 10:06

‘Hat-trick’ de Fernandao

El pivot del Barça Mobicat continua intractable amb la selecció espanyola. En un amistós disputat aquest dilluns contra la selecció belga, Fernandao va contribuir amb tres gols a la victòria (5-1).

Els tres blaugranes convocats per José Venancio Lópex per disputar dos partits amistosos amb la selecció espanyola, Javi Rodrígiuez, Cristian i Fernandao, van disposar tots tres de minuts. Va ser en el primer d’aquests amistosos, jugat dilluns al vespre al pavelló municipal Camilo Cano de La Nucía, a Alacant contra la selecció de Bèlgica.

Dos gols en un minut

Fer_amb_Espanya.jpgEl domini del combinat estatal va ser total des del primer minut del partit. El capità Javi Rodríguez va posar en avís el porter belga, Morant, amb una vaselina que va picar al travesser. Va ser el seu company del Barça Mobicat, Fernandao, qui va inaugurar el marcador als tres minuts de joc després d’una bona jugada de combinació al primer toc amb Álvaro i Kike. Només havien passat uns minuts quan el mateix pivot brasiler va pujar el 2-0 al marcador. A la mitja part, Espanya guanyava per 3-1 després dels gols de Torras i Aabasi.

Només havien passat 10 segons de la segona part quan Fernandao va firmar el ‘hat-trick’. El pivot blaugrana va rematar una centrada del seu company Javi Rodríguez al segon pal. Ortiz va sentenciar el matx amb el cinquè gol del partit.