Futbol sala base

09.02.2009 12:09

Tots puntuen

Els equips base del futbol sala han aconseguit bons resultats aquest cap de setmana. Sènior B, Juvenil, Cadet i Infantil han guanyat, i només els alevins han cedit un empat.

Sènior B: Aprenent dels errors (6-3)

El FC Barcelona es va imposar a casa el Casp per 6 gols a 3, tot i la sobtada baixa d’Alex durant l’escalfament previ del partit. L’experiència viscuda a la primera volta –quan van caure els blaugranes per 3-2- va ajudar el Barça a no caure en les mateixes errades. El partit es va iniciar amb un Casp atacant una defensa molt ben treballada dels d’Alberto Adamuz. Mica en mica, però, els locals van aconseguir el control de la pilota i així van començar a tenir ocasions de gol. Així, Axel va inaugurar el marcador als 10 minuts de partit.

A la mitja part, el resultat ja era de 4 a 1 favorable al Barça. A falta de 10 minuts per al final, els blaugranes va enviar dues pilotes al pal i van desaprofitar tres xuts des dels 10 metres. Quan faltaven cinc minuts, el Casp va començar a jugar l’atac de cinc, però el Barça ho va saber defensar molt bé. Sepe, amb tres gols i una assistència de gol va ser un dels jugadors més destacats del partit

Juvenil: Primera part decisiva (8-1)

L’equip juvenil va sortir molt concentrat i mentalitzat a la primera part del partit contra el Sícoris Lleida. Una concentració que es va reflectir en el marcador a la mitja part. 6-0 guanyaven els jugadors d’Albert Canillas, amb gols de Raúl Ceni (3), Dani Petit (2) i Eric (1). A la represa, però, els blaugranes es van relaxar massa i això va donar ales el rival. De penal, va arribar l’únic gol del Sícros. Roger i Cristian van deixar el 8-1 definitiu en el marcador. Una victòria que manté l’equip juvenil al capdavant de la seva Lliga.

Cadet: Victòria a domicili (1-5)

Després de perdre en l’última jornada, l’equip cadet ha recuperat els bons resultats. Aquest passat cap de setmana, els jugadors de David Maturama van aconseguir els tres punts a domicili, a la pista del Matorell.

Infantil: Porteria a zero (9-0)

Els infantils es mantenen líders després de guanyar en l’última jornada el CE Futsal Mataró. Va ser en un partit amb molt poc ritme. La defensa a 10 metres de l'equip visitant no va permetre l’equip infantil fer un joc massa bonic. Mica en mica, però, van anar arribant els gols. El guió no va canviar en tot el partit, amb el Barça atacant i els del Maresme defensant i tapant tot tipus d'espais lliures. Aquest resultat permet l’Infantil continuar com a líder amb nou punts més que el segon classificat, el Marfil Santa Coloma.

Aleví: Empat (1-1)

El partit va començar amb mala sort per als alevins del Barça. Només començar els van marcar un gol en una jugada poc afortunada dins de l'àrea. Els va costar marcar el gol de l'empat, que va arribar en el minut 15 culminant un bon contraatac de Nacho. El Barça no va poder convertir més que una de les onze ocasions de les què va disposar, i es va arribar al descans amb l'empat. La tònica de la segona part va ser la mateixa. El Lliçà d’Amunt va arribar amb perill en dos contraatacs que va solucionar bé Pau. El Barça construïa i elaborava nombroses ocasions de gol, però fruit del desencert en els últims metres i de la bona actuació del porter del Lliçà no van aconseguir marcar el gol de la victòria. Al final, empat a un gol.