FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.02.2009 11:51

Igor ja té l’alta mèdica

Cristina Collado


El pivot brasiler Igor ja ha rebut l’alta i està, per tant, a disposició de Marc Carmona. També està molt a prop d’incorporar-se a l’equip l’altre pivot, Rafa Muñoz, que dimecres començarà a treballar amb el grup.


Després de treballar l’última setmana en una fase de readaptació a les pistes , Igor ja està a punt per tornar amb l’equip. El pivot brasiler del Barça Mobicat ja ha rebut l’alta mèdica superada ja la seva pubàlgia i està, per tant, a disposició de Marc Carmona per als pròxims partits.

Igor va anar convocat per a l’últim partit contra el Lobelle Santiago ( 2-2 ). Hi va estar amb la intenció de poder fer l’escalfament previ al partit. El va poder fer amb normalitat i sense patir cap molèstia. A partir d’aquest dimarts, l’11 del Barça Mobicat ja treballarà amb l’equip.

Rafa Muñoz, més a prop de tornar

QM3D0097.jpgQui també està molt a prop de tornar a entrenar amb el grup és Rafa Muñoz. El pivot català va patir un esquinç al lligament lateral extern al turmell dret el passat 29 de gener. Des d’aleshores ha estat treballant al marge del grup.

Es preveu que a partir d’aquest dimecres es pugui reincorporar a l’activitat amb els seus companys. La seva evolució un cop comenci a treballar amb el grup determinarà la seva disponibilitat per al partit de dissabte contra el Pinto.
Igor ja té l’alta mèdica
Dilluns de descans
Aquest dilluns el Barça Mobicat té festa. A partir de dimarts al matí, l’equip reprendrà l’activitat per preparar el pròxim partit de Lliga, que jugaran dissabte a la pista del Tien21 Millenium Pinto (17:00 h). El divendres a la tarda el Barça Mobicat viatjarà cap a Madrid.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana