08.02.2009 13:48

Punt agredolç (2-2)

El Barça Mobicat ha aconseguit l’empat davant el Lobelle Santiago en un partit força complicat on els blaugranes han tingut moltes més ocasions. Sumen un punt més i es mantenen a 11 punts del quart classificat.

El partit ha començat amb un ritme molt alt i amb clares i bones ocasions per al Barça Mobicat. Fernandao ha tingut dues ocasions molt clares d’inaugurar el marcador només d’inici. El Barça ha dominat quant a ocasions, però el Lobelle ha estat més efectiu.

Gol en contra

QM3D2952.jpgTot i el domini del Barça Mobicat en la possessió de la pilota i en el ritme del partit, ha estat el Lobelle qui ha començat dominant el marcador. Als set minuts, l’equip gallec ha recuperat una pilota al mig del camp, i Aicardo, a la mitja volta, ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Aquest gol no ha fet canviar el guió del partit. El Barça Mobicat ha continuat controlant el ritme de joc i el Lobelle esperant la sortida ràpida al contraatac. Un xut de Manu al pal ha estat l’ocasió més clara després del gol. Per part local, Fernandao, en una jugada assajada de falta, i Saad Assís, amb un dels seus potents xuts des de fora de l’àrea han portat perill a la porteria defensada per Mendiola.

PC empata

Quatre minuts després del gol del Lobelle, ha arribat l’empat dels blaugranes. Ha estat en una bona jugada de combinació entre Fernandao i PC, que ha acabat amb la pilota als peus del tanca brasiler al segon pal. PC no ha perdonat.

QM3D2938.jpgEn l’acció següent a punt ha estat de repetir-se la història, però aquesta vegada amb Juan Carlos entrant per banda dreta. El seu xut, però, l’ha pogut desviar Mendiola. Saad Assís ha pogut també ampliar el marcador. Ha estat amb dos xuts gairebé consecutius des de la frontal de l’àrea.

Però a falta de poc menys de dos minuts per a la mitja part, César s’ha quedat sol davant la porteria blaugrana i ha posat el seu equip novament per davant. Amb el resultat d’1 a 2 s’ha arribat al descans.

Pluja d’ocasions

La segona part ha començat com la primera, amb el Barça Mobicat comptant amb les millors ocasions. PC s’ha quedat sol davant el porter però la pilota ha sortint per damunt la porteria. Chico ha probat sorprendre Mendiola amb una vaselina. I Fernandao, a la mitja volta, ha intentat el mateix però la seva pilota ha fregat el travesser.

QM3D2910.jpgFinalment, tanta insistència ha obtingut recompensa. Ha estat Fernandao qui ha fet el segon. Carlos Muñoz ha picat la pilota i el seu xut l’ha refusat el porter, un refús que ha aprofitat molt bé el pitxitxi del Barça Mobicat. Amb aquest gol, el públic del Palau s’ha bolcat amb el seu equip. Però el gol s’ha resistit més de l’habitual.

A 17 segons per al final, Marc Carmona ha demanat temps mort i ha fet sortir Chico de porter-jugador. Tot i això no s’ha aconseguit la victòria i amb l’empat a dos s’ha arribat al final.