FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.02.2009 12:10

Últim partit al Palau en un mes

Cristina Collado


Diumenge contra el Lobelle Santiago el Barça Mobicat jugarà l’últim partit al Palau en un mes. La plantilla blaugrana demana suport a la seva afició: “Ens falta una mica més de recolzament de la gent per fer un salt més”, afirma PC.


Només han perdut un partit a casa. Va ser el 30 d’agost del 2008. Era la segona jornada de la Divisió d’Honor i el Barça Mobicat va caure contra el Caja Segòvia. Des d’aleshores han passat 5 mesos, i els de Marc Carmona no han tornat a perdre al Palau Blaugrana.

Fins al 7 de març

Aquest diumenge jugaran l’últim partit a casa en un mes. I és que el Barça Mobicat afrontarà després dues jornades fora de casa abans de la disputa de la Copa d’Espanya. Fins al proper 7 de març, el Barça Mobicat no tornarà a jugar al Palau Blaugrana. Serà a la jornada 23, quan els blaugranes rebran el Playas de Castelló.

SALA_16.jpgÉs per això que cal assegurar aquests tres punts al Palau, i per això la plantilla demana el màxim suport: “Tant de bo el públic vingui al Palau, com sempre. Estic segur que vindran perquè el futbol sala està creixent molt i nosaltres estem entre els tres millors. Però ens falta una mica de recolzament per fer un salt més. Per poder aconseguir un títol, que per a nosaltres seria un somni”, afirma PC.

L’afició, el sisè jugador

El tanca brasiler del Barça Mobicat ha destacat el paper que fa l’afició en un partit: “El Palau és més bonic quan ve la gent i ens recolza. L’afició és el nostre jugador número sis.”

El Palau: un fortí

El partit de diumenge entre el Barça Mobicat i el Lobelle Santiago és un partit molt atractiu. Visitarà el Palau un equip sempre complicat, però PC demana mantenir el pavelló barcelonista com un fortí amb l’ajut de l’afició: “Hem de seguir amb la ratxa que portem. Fa molt temps que no perdem a casa. Sabem que serà un partit molt complicat, perquè el Lobelle està jugant molt bé, però nosaltres hem de mantenir el fortí a casa.”
Últim partit al Palau en un mes
Un partit complicat
Tot i els 12 punts de diferència que separen el Barça Mobicat del Lobelle a la classificació, PC recorda que a l’anada van perdre: “Hi ha diferència de punts, però a Santiago ells ens van guanyar. Diumenge el Lobelle ens posarà les coses molt difícils aquí al Palau.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana