FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.02.2009 11:37

Fernandao, nominat pels seus valors

www.fcbarcelona.cat


Fernandao, Luís Amado i Andreu Linares són els tres candidats per endur-se la distinció de ‘Bon Esportista Professional 2008-09'. Un guardó que atorga la FAD en reconeixement als valors d’aquests esportistes.


El pivot brasiler no només destaca per la seva qualitat sobre el parquet, sinó per la seva qualitat humana. Potser per això es troba dins la llista dels candidats a rebre la distinció de ‘Bon Esportista Professional 2008-09’. L’acompanyen com a candidats el porter de l’Inter Movistar, Luís Amado, i l’ala del Caja Segòvia, l’exblaugrana Andreu Linares.

La FAD, la Fundació d’Ajuda contra la Drogadicció va encetar fa temps la iniciativa del ‘Club del Bon Esportista’. Han estat els alumnes de les escoles adscrites a aquest club els encarregats de votar el seu esportista de l’any preferit.

Decàleg de bon esportista

QM3D1203.jpgL’objectiu d’aquest guardó és fer un reconeixement públic als esportistes professionals de diferents disciplines, entre aquestes el futbol sala. Els candidats són els esportistes que més s’ajusten al decàleg del bon esportista, que defensa valors com la companyonia i que defensa l’esport com a mitjà no només per millorar com a esportista sinó com a persona.

A finals d’aquesta temporada es coneixerà el guanyador d’aquest guardó, segons els vots que s’hagin recollit de tots els centres escolars adscrits a aquest club.
Fernandao, nominat pels seus valors
Javi Rodríguez, l’últim guanyador
En cas de guanyar Fernandao no seria el primer jugador blaugrana en fer-se amb aquest guardó. La temporada passada va ser el capità del Barça Mobicat el guanyador.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana