FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.02.2009 11:25

Segona posició “fictícia”

Cristina Collado


La disputa de la 19ena jornada de la Divisió d’Honor ha deixat el Barça Mobicat a la segona posició de la taula, tot i que és una situació “fictícia”, com afirma Carmona. I és que l’Inter i ElPozo tenen un partit menys.


Són segons amb 39 punts, a tres del líder, l’Inter Movistar. La victòria del Barça Mobicat sumada al fet que ElPozo Múrcia ha descansat en aquesta dinovena jornada de la Divisió d’Honor, fa que el conjunt blaugrana ocupi ara per ara la segona posició de la taula.

Missatge de prudència

QM3D0209.jpgÉs, però, una situació “fictícia” perquè tant l’Inter com ElPozo ja han descansat i el Barça Mobicat encara no ho ha fet: “Sent quinze equips a la Lliga aquesta segona plaça és una posició fictícia, perquè és probable que quan descansem nosaltres ens passin”, és el missatge prudent de Marc Carmona. El tècnic blaugrana afirma que “estaria més content si ElPozo hagués perdut”.

Tot i tocar de peus a terra, Carmona no amaga que “a tots ens agrada veure’ns segons”. Tampoc podem amagar aquesta il•lusió, assegura Carlos Muñoz: “No és una posició real, però estem segons. Quan ens toqui descansar haurà de guanyar ElPozo.” El tanca madrileny va viure aquest dissabte a la pista del Carnicer un partit especial. I és que va aconseguir el seu primer gol de blaugrana: “Estic molt content, pel gol, però sobretot pels tres punts”, afirma.

A 10 punts del quart

QM3D8673.jpgEn qualsevol cas, el què més valora l’entrenador blaugrana és l’avantatge que ja tenen respecte el quart classificat. Ja són 10 punts el què els separen del Caja Segòvia: “Anem seguint l’estela de l’Inter i ElPozo i això fa que ens allunyem dels de baix. Això és molt important de cara als play-off.”

ElPozo-Inter, en dues setmanes

En dues jornades s’enfrontaran ElPozo Múrcia i l’Inter Movistar a la 21ena jornada de la Divisió d’Honor. Aquell sí que serà el moment per retallar-li algun punt a algun dels dos equips, o a tots dos: “Algun dels dos haurà de punxar!, confia Carlos Muñoz.
Segona posició “fictícia”
El descans, a l’abril
El Barça Mobicat no descansarà fins el primer cap de setmana del mes d’abril, els dies 4 i 5. Serà aleshores quan es veurà en quina d’aquestes tres posicions es manté el Barça Mobicat. Encara queda, però, molta lliga.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana