31.01.2009 20:05

Continuen sumant (4-5)

El Barça Mobicat ha aconseguit tres punts molt importants en una de les pistes més complicades de la Divisió d’Honor. S’han imposat per 4 gols a 5 el Carnicer Torrejón i ja són set les jornades consecutives puntuant.

Al pavelló Jorge Garbajosa de Madrid havia perdut, entre molts d’altres, ElPozo Múrcia. Només dos equips havien estat capaços d’endur-se els tres punts en els nou partits disputats. Ara, però, ja són tres els equips que han puntuat a la pista del Carnicer Torrejón. L’últim en aconseguir-ho ha estat el Barça Mobicat, que s’ha endut una victòria molt treballada per 4 gols a 5, i ocupen ara la segona plaça de la Divisió d’Honor.

Carlos s’estrena

El partit ha començat de cara per al Barça Mobicat. Als tres minuts de joc, Carlos Muñoz ha inaugurat el marcador. Ha estat el seu primer gol amb la samarreta blaugrana. La superioritat del conjunt que entrena Marc Carmona ha estat claríssima en aquesta primera part. Als 13 minuts, Justo Cáceres ha traslladat aquesta superioritat al marcador, aconseguint el segon gol del partit.

Dos pals abans del descans

LT4Y0327.JPGAmb el 0-2, Chico ha estat a punt de fer el tercer després d’una gran jugada de Carlos Muñoz. Però el tanca brasiler ha enviat la pilota al pal. I d’aquesta jugada ha nascut el primer gol del Carnicer, que ha sortit com una fletxa al contraatac. Juan Puertas ha estat l’autor del primer gol. La sisena falta dels madrilenys ha donat el Barça Mobicat l’opció de picar un doble penal. Però el xut de Saad Assís ha tornat a estavellar-se a la fusta.

Cuco capgira el marcador

A la represa, el partit s’ha posat coll amunt per als blaugranes. En només dos minuts, Cuco ha capgirat el marcador amb dos gols consecutius. El primer, de córner, i el segon després d’una gran jugada individual de l’ala madrileny.

Amb el 3-2 en el marcador, el Barça Mobicat no ha decaigut i ha continuat fent un treball molt seriós en defensa. Fins que han arribat més gols. Primer el del pitxitxi Fernandao, que ha tornat a posar el marcador en taules al minut 30. I cinc minuts després, Saad Assís tornava a posar el seu equip per davant en el marcador.

El pitxitxi sentencia

LT4Y0113.JPGFaltaven cinc minuts per la conclusió del matx, i José Carnicer ha optat per treure porter-jugador per mirar d’empatar el partit. I ho ha aconseguit, però no ha estat en una jugada d’atac de cinc, sinó en una jugada de córner, quan el màxim golejador del conjunt madrileny, Jaison, ha posat el 4-4 en el minut 38.

En aquest mateix minut el màxima anotador blaugrana, Fernandao, ha aconseguit el cinquè i definitiu gol que els ha donat la victòria. El pivot blaugrana ja en suma 23 gols i és el segon màxim golejador del campionat.

Fernandao ja suma 23 gols a la Lliga i és el segon màxim golejador
CARNICER TORREJÓN, 4
FCB MOBICAT, 5

Carnicer Torrejón: Molina, Geison. Zamo, Juan Puertas i Jaison –cinc inicial-, Cuco, Davichín, Víctor, Kita, Noro

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, Carlos, Javi Rodríguez, Saad i Fernandao –cinc inicial-, PC, Chico, Juan Carlos López, Justo Cáceres, Jordi Sánchez

Gols: 0-1, Carlos Muñoz (3’); 0-2, Justo Cáceres (13’); 1-2, Juan Puertas (17’); 2-2, Cuco (22’); 3-2, Cuco (24’); 3-3, Fernandao (30’); 3-4, Saad (35’)

Àrbitres: Felipe Madorrán i Gereta Ramírez