FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.12.2007 15:10

Una gran experiencia a Quatre Camins

www.fcbarcelona.cat


El segon equip de futbol sala del FC Barcelona s'ha traslladat aquest dissabte a la tarda a la presó de Quatre Camins per disputar un partit amistós contra els presidiaris. L'experiència ha estat única, tant per als futbolistes com per als reclusos.


Els jugadors del Barça ‘B' han mostrat el seu costat més humà a Quatre Camins. El partit s'ha jugat al pavelló que hi ha dins de la presó. El resultat de 14 a 3 a favor és el que menys els importa als blaugranes. Gràcies a ells, els presidiaris han passat una tarda agradable.

Visites d'excepció

Dos dels components de la comissió esportiva del futbol sala barcelonista, Joan Aymerich i Joan Busquets, no han volgut perdre's la cita i s'han acostat fins a la presó. Allà han pogut intercanviar opinions amb els responsables de la mateixa. També s'ha pogut veure al Pare Manel Cousa, que va ser un dels propulsors d' aquesta idea.
Una gran experiencia a Quatre Camins
Pensen repetir
El conjunt blaugrana està valorant repetir l'experiència al final de la temporada. Tots estan contents amb el resultat del partit i amb el bon ambient que hi ha hagut a la pista de joc.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana