FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.12.2007 09:21

Fernandao: “Tornaré a marcar”

Cristina Collado


Una lesió l’ha tingut fora de les pistes més d’un mes. Després de l’aturada per les seleccions va reaparèixer. Des d’aleshores, encara no ha fet cap gol. Fernandao es mostra segur: “Tornaré a marcar.”


Fernandao és sinònim de gol. Així ho va demostrar l’any passat, i l’anterior. Pitxitxi a la temporada 2005-06 quan va fer 51 gols amb el Martorell. La campanya passada es va quedar a un gol de repetir el guardó. Va fer 38 dianes, una menys que Schumacher. Aquesta temporada va començar amb bon peu, fent quatre gols en els primers quatre partits disputats. Però en la cinquena jornada es va lesionar i es va perdre cinc partits. Des del seu retorn a principis de desembre, encara no ha fet cap gol. Tot i això, ell està tranquil i assegura: “Tornaré a marcar.”

Marxen de vacances deixant l’equip com a cinquè classificat. Està satisfet de com ha començat la temporada?

“Quan arribes a un equip nou sempre esperes el millor. M’imaginava que les coses podien sortir bé i han sortit bé. Estic molt content per com acabem l’any. A nivell personal, però, no gaire perquè m’he lesionat i m’he quedat un mes fora, però això ja és passat. Espero que el pròxim any tots els que hem estat lesionats estiguem bé, perquè serà més complicat el pròxim any.”

S’ha perdut cinc partits a causa de la lesió. Com ho ha viscut?

qm3d0247.jpg“Molt malament. Per sort, amb el fisioteraopeuta i amb tot el departament mèdic han sortit molt bé les coses i he pogut tornar abans del temps que s’havia previst. Però tot just vaig tornar quan va ser l’aturada en la competició, i em vaig quedar sense jugar igual. Però després que hem tornat a jugar ja torno a ser amb tots els meus companys, estic bé i no em molesta res.”

Quin ha estat el moment més difícil que ha viscut mentre estava lesionat?

“Quan estàs a la banqueta saps que depens d’una decisió del ‘míster’, però quan estàs fora, és difícil perquè vols ajudar però no pots. Moltes vegades després d’un partit arribava a casa meva i estava molt nerviós. La meva dona em preguntava què em passava i jo li deia que era perquè no havia jugat. Patia molt des de fora.”

Ha jugat vuit partits i ha marcat quatre gols. La temporada passada va quedar a només un gol del pitxitxi. L’angoixa que, per diverses circumstàncies, encara no hagi marcat tants gols?

“Estic tranquil. He parlat amb el ‘míster’ i estic bé. Sabem que tinc una responsabilitat, que he vingut aquí per marcar gols, però no estic obsessionat. Això sortirà automàticament. El què vull ara és ser-hi amb l’equip, millorar partit rera partit i tornar a jugar com ho estava fent abans de la lesió. Segur que més endavant els tornaré a marcar.”

Queden només dos partits per tancar la primera volta, dóna per fet que l’equip es classificarà per a la Copa d’Espanya?

qm3d0842.jpg“Sí. Veig molt possible la classificació. Tenim un bon equip i un bon grup; som una pinya tots plegats. Estem mentalitzats per aconseguir la classificació a la Copa.”

Com ha estat la seva adaptació al vestidor?

“Jo coneixia a Rafa per haver coincidit a Martorell, i als altres jugadors els coneixia per haver-me enfrontat a ells. Em sento bé perquè aquí tots hem connectat molt bé.”

Com es va sentir en el partit contra ElPozo Múrcia, quan hi va haver tanta gent al Palau?

“Em vaig sentir molt a gust. M’agradaria tornar a jugar amb un Palau com el dia d’ElPozo. També em va agradar molt l’ambient contra el Playas. Tant de bo els aficionats segueixin venint, tot i que nosaltres en els dos últims partits que hem jugat a casa amb el Palau tant ple no els hem pogut demostrar tot el què volíem, que és la victòria. Nosaltres treballem cada dia, tenim moltes ganes i volem fer alguna cosa bona per a ells.”
Fernandao: “Tornaré a marcar”
La Copa, el seu desig pel 2008
Qüestionat sobre un desig esportiu per al pròxim any, el 2008, Fernandao és clar i contundent: “Vull guanyar la Copa d’Espanya.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana