FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.12.2007 16:46

El Nadal, en família

Cristina Collado


L’equip de futbol sala té una setmana de vacances. En aquest període els jugadors aprofiten per gaudir de la família i els amics en aquests dies de Nadal. PC, Cristian i Fran expliquen com passen les festes.


El Barça Senseit no torna a al feina fins el dia 2 de gener. Tenen, doncs, més d’una setmana per gaudir de la família i dels amics en aquestes festes de Nadal. “Les passaré amb els meus pares, els meus sogres, la meva dona i els meus fills, els meus germans... Estaré en família perquè aquestes dates és el que requereixen”, explica Fran Serrano.

Menú brasiler

qm3d0832.jpgEl tanca brasiler PC no viatjarà al Brasil. La seva família, la seva mare, la sogra i la cunyada, han viatjat fins a Barcelona per acompanyar el jugador brasiler: “En un principi faré la festa a casa meva perquè ha vingut la meva família del Brasil.”

Seran una trentena de persones entre familiars i amics els que viuran el Nadal a ‘Can PC’. La majoria dels comensals seran brasilers, per això el dinar també serà brasiler: “Som uns 30 brasilers a casa meva, i uns set o vuit espanyols, així que aquests hauran de menjar dinar brasiler.”

No tenen un menú específic, ja que segons la regió del Brasil varia bastant: “Fem molts plats diferents, depèn del lloc del Brasil. Jo sóc de Rio i allà fem més bacallà. Al nord fan més porc. Així que farem una mica de tot.”

A banda del dinar, una altra de les diferències del Brasil a la celebració de les festes que es fa aquí són els Reis, que no existeixen al país sud-americà: “Al Brasil no tenim aquest costum. Allà es fa més el Pare Noel, però com aquí al col·legi els han parlat als nens dels Reis, jo faré el dia 25 tant els Reis com el Pare Noel, a veure què tal va.”

Els Reis, a casa

RIMG0040.jpgPel que fa a Cristian Domínguez, el porter blaugrana podrà gaudir d’un dia tan especial com el de Reis, cosa que no va poder fer l’any passat. Jugava amb el Polaris World Cartagena i van haver de jugar un partit contra l’Azkar Lugo que no el van permetre gaudir de la nit de Reis ni del dia 6 amb els seus dos fills: “La veritat és que estic content perquè tenim una setmana de festa, que l’any passat no vaig poder tenir. A més, l’any passat em vaig quedar sense Reis perquè jugàvem a Lugo i aquest any estic content perquè el puc passar amb els meus fills.”

El Nadal, en família
El desig del capità
Javi Rodríguez ha demanat, en nom dels seus companys, un desig esportiu per al pròxim any. El capità del Barça Senseit vol jugar una final el 2008: “Desitjo un nou any ple d’èxits esportius i que aquest equip pugui donar una alegria a l’afició arribant, o intentant arribar, a algunes de les finals en joc, tant de Copa com de Lliga”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana