23.12.2007 17:57

Fi d’any trist (3-2)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha perdut a la pista de l’Interviú Fadesa l’últim partit de l’any. Els blaugranes s’han avançat amb un joc efectiu a la primera part, però a la represa l’experiència dels locals s’ha endut el partit.

Després d’aquesta derrota el Barça Senseit és cinquè amb 21 punts, només dos més que el vuitè classificat, és a dir, de la plaça que dóna accés a la Copa d’Espanya. Encara queden dos partits perquè conclogui la primera volta, i el Barça Senseit haurà de lluitar fins l’últim moment per entrar en la competició.

Pressió local

El partit ha començat amb el domini clar del conjunt local. Els de Jesús Candelas han pressionat molt bé sobre la pilota blaugrana. Això, sumat a la pèrdua d’algunes pilotes importants ha propiciat les primers ocasions de l’Interviú. Marquinho i Daniel han posat a prova la qualitat de Cristian, que ha sortit de titular tot i que Paco Sedano estava convocat. El porter madrileny ha estat espectacular, i ho aturat tot, amb les mans o amb els peus. Torras, Schumacher, Marquinho... tots han provat trencar el mur en què s’ha convertit la porteria blaugrana, però Cristian s’ha mostrat intractable.

Efectivitat blaugrana

I en la primera arribada a porteria del Barça Senseit, ha arribat el gol. Ha estat un xut de Juan Carlos López per banda esquerra, que s’ha colat per sota les cames del porter internacionals Luís Amado. Era el minut 10 de partit. Tot i el gol, el partit ha continuat com al principi, amb domini dels locals, que han continuat afusellant la porteria de Cristian. PC ha tingut la segona oportunitat per als blaugranes, amb un xut de falta que ha pogut evitar Luís Amado. I en el tercer xut dels blaugranes, ha arribat el segon per als de Carmona. Novament ha estat de Juan Carlos López des de banda esquerra, amb un xut que ha superat el porter internacional. Amb el resultat de 0 a 2 s’ha arribat al descans.

L’empat, en un minut

A la represa el partit ha continuat amb el mateix guió. Marquinho i Schumacher han tornat a posar a prova a Cristian, que ha evitat els gols. Poc després, el pal ha stat qui ha impedit els locals s’avancessin. Fins a la primera mitja hora del partit, quan els de Jesús Candelas han empatat el matx gràcies als dos gols de l’exblaugrana Joan Linares. Primer, el pivot català ha marcat al segon pal. Poc després, el Barça Senseit ha comès la sisena falta i Joan no ha fallat en el doble penal.

La sentència

A falta de dos minuts per al final del partit, Neto ha sortit de porter-jugador, una opció arriscada que els ha donat resultat. Els madrilenys ha començat a tocar la pilota fins que aquesta ha acabat als peus de Dani, que ha fet el tercer per al deliri de l’afició del pavelló d’Alcalá de Henares. Javi Rodríguez ha sortit aleshores com a cinquè jugador per als blaugranes, però no han tingut la mateixa sort. Fernandao ha tingut una bona oportunitat, però la pilota ha sortit fora. Al final, l’Interviú s’ha endut el partit per 3 gols a 2.
INTERVIÚ FADESA, 3
FC BARCELONA SENSEIT, 2

Interviú Fadesa: Luís Amado, Neto, Schumacher, Andreu i Marquinho –cinc inicial-, Torras, Daniel, Joan, Bertoni i Rogerio

FC Barcelona Senseit: Cristian, PC, Dani Fernández, Igor i Fernandao –cinc inicial-, Fran, Javi Rodríguez, Rafa Muñoz i Justo Cáceres

Gols: 0-1, J. C. López (10’); 0-2, J. C. López (16’); 1-2, Joan (30’); 2-2, Joan (30’); 3-2, Daniel (39’)

Àrbitres: Cuesta Sanchez i Garcia Moron