FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.12.2007 19:42

Últim entrenament, amb felicitació

Cristina Collado


El directiu Josep Cubells ha volgut acomiadar aquest divendres els jugadors de futbol sala amb una copa de cava, tot desitjant-los molt bones festes. Cubells els ha agraït el seu treball i la seva implicació.


El primer equip de futbol sala ha realitzat aquest divendres a la tarda l’últim entrenament abans d’afrontar el partit contra l’Interviú Fadesa. És, també, l’última sessió preparatòria de l’any, ja que els blaugranes marxen de vacances tan bon punt s’acabi el partit de Madrid. És per això que el directiu responsable del futbol sala, Josep Cubells, ha volgut desitjar personalment bones festes els seus jugadors. L’han acompanyat en aquesta felicitació els membres de la comissió esportiva Joan Aymerich i Joan Busquets.

Agraïments i brindis

Cava_2.jpgL’acte s’ha fet a la Llotja del Palau Blaugrana. Allà, Josep Cubells ha agraït a la plantilla i al cos tècnic del Barça Senseit la bona tasca que estan realitzant: “Estic molt content del treball que esteu fent, de la vostra actitud i de la vostra implicació”. El directiu responsable del futbol sala ha conclòs el discurs desitjant a l’equip Bon Nadal brindant amb cadascun dels membres.
Últim entrenament, amb felicitació
Una ampolla de cava
Els jugadors i el cos tècnic s’han endut, a més, un petit obsequi. Tots s’han pogut emportar a casa una ampolla de cava per celebrar aquestes festes. O potser per celebrar alguna cosa abans. Com els ha dit Josep Cubells: “Aquesta ampolla és perquè l’obriu el diumenge a les 9 de la nit”. Això significaria que s’han guanyat els dos partits: el Barça Senseit, a la pista de l’Interviú, i el FC Barcelona, al Camp Nou contra el Reial Madrid.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana