FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.12.2007 14:57

Dani Fernández: “Volem donar un disgust a l’Interviú”

Cristina Collado


És difícil, però no impossible. El Barça Senseit vol tancar l’any amb una victòria, encara que sigui a la pista de l’Interviú Fadesa. “Li volem donar un disgust”, afirma Dani Fernández.


Dani Fernández és l’únic jugador de la plantilla barcelonista que va vestir la samarreta de l’Interviú Fadesa, el rival del Barça Senseit de diumenge (16.00 h). Reconeix que “sempre és especial tornar” a la pista madrilenya, però no només per a ell, com a exjugador de l’Interviú, sinó per a qualsevol jugador de futbol sala: "Encara que no hagin jugat a Interviú, a tot jugador li agrada jugar allà”.

Pel que fa a la pista d’Alcalá de Henares, Dani Fernández afirma: “L’afició no molesta gaire; qui pressiona allà és l’equip”. Un equip amb el qual els blaugranes volen sorprendre: “A veure si podem donar un disgust a Interviú”. Quant a l’equip de Jesús Candelas, l’11 blaugrana assenyala: “Fa anys que tenen un bloc molt bo, tant a dalt com a baix. És un equipàs”.

Un mes complicat

qm3d8040.jpgDani Fernández reconeix que, després del bon inici de temporada -tret de la derrota a la primera jornada contra el Gestesa Guadalajara-, l’equip ha entrat en una dinàmica irregular en els partits després de l’aturada. “Hem de tenir en compte que ha estat un mes complicat; hem jugat contra ElPozo, a Lugo, i de nou a casa, contra el Playas. Han estat rivals molt complicats”. Tot i aquests darrers partits, l’equip continua a la part alta de la classificació -és tercer. Com destaca Dani: “Ja hauríem firmat estar a dalt a començaments de temporada. Ara cal seguir així fins al final”.

Primer, la Copa

Però s’ha d’anar pas a pas. El primer objectiu és aconseguir la classificació per a la Copa d’Espanya, que està a tocar: “La nostra primera opció és ficar-nos a la Copa, i com més a dalt a la classificació, millor”. Després d’aconseguir el passi per a aquesta competició, Dani destaca: “Ja podrem mirar altres objectius. Ho hem de fer poc a poc”.
Dani Fernández: “Volem donar un disgust a l’Interviú”
Fitxatges “de primera línia”
Una de les raons de la situació de l’equip és que els sis nous fitxatges que es van fer a l’estiu s’han acoblat molt bé a la plantilla. “Han estat fitxatges de primera línia. Ha estat un encert molt gran de la directiva”, destaca Dani Fernández.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana