FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.12.2007 17:18

El clàssic, vist des de l'aeroport

Cristina Collado


Els jugadors del Barça Senseit es perdran el clàssic del futbol perquè diumenge estaran, precisament, a Madrid, on s’enfrontaran a l’Interviú Fadesa en el seu clàssic particular. Des de l’aeroport, però, seguiran el partit.


Quan el Barça rebi el Reial Madrid al Camp Nou, l’equip de futbol sala tot just acabarà de concloure el seu clàssic particular. El Barça Senseit visita diumenge, a les 16.00 h, la pista del conjunt madrileny de l’Interviú Fadesa. Malauradament, els nous jugadors de l’equip no podran viure el seu primer gran clàssic en viu i en directe: “És una pena perdre’s un partit com el Barça-Madrid, que, a més, no he vist mai”, reconeix Igor.

“Guanyarem nosaltres el ‘Madrid’ a les quatre de la tarda, i després, a les set, l’equip de futbol també guanyarà”. Així de convençut es mostra el pivot Fernandao. Per a ell també serà el primer clàssic com a blaugrana, encara que confia a veure’n altres més endavant: “Em perdré aquest partit, però em quedaré més anys al club per veure aquest partit”.

En directe des de l’aeroport

Els jugadors, però, no s’ho perdran, ja que han demanat tenir un lloc per seguir el partit de futbol des de Madrid. Serà des del mateix aeroport de Barajas, on els facilitaran una sala vip per gaudir del clàssic en directe. “Volem acompanyar l’equip per mitjà de la televisió o de la ràdio, per poder ser-hi presents”, destaca Igor.

Un partit especial

Viure un Barça-Madrid vestint la samarreta blaugrana és viure un clàssic de manera especial. Així ho reconeix Fernandao: “Ara veig el futbol de manera diferent de com el veia abans, quan mirava el futbol però no tenia un equip en concret. Ara sóc del Barça del Barça, i espero que guanyem diumenge”.
El clàssic, vist des de l'aeroport
Quatre es queden a Madrid
Hi ha quatre jugadors, però, que no el podran veure des de l’aeroport. Es tracta dels jugadors madrilenys de l’equip de futbol sala, que ja es quedaran a Madrid per gaudir de les vacances de Nadal amb la família. Són Dani Fernández, Justo Cáceres, Cristian Domínguez i Paco Sedano.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana