Futbol sala base

19.12.2007 09:17

Al cap de setmana, de tot una mica

Dues victòries, una derrota i un empat són els resultats obtinguts pels equips base del futbol sala blaugrana. El Sènior B se’n va emportar la pitjor part en perdre davant l'Alcorisa per 10 a 3.

Tot i que el sènior B no va poder guanyar, la resta del futbol base segueix obtenint bons resultats. El juvenil va empatar contra Les Corts UBAE, primer classificat, i tant el cadet com l’infantil van aconseguir deixar el seu rival amb 0 gols. El partit dels alevins contra el Club Manresa es va ajornar.

Les baixes passen factura

L’equip d’Alberto Adamuz viatjava amb les baixes de Dídac i Roger, cosa que, al final del partit, li va passar factura. Això i les dures decisions arbitrals van fer que els blaugranes no acabessin d’entrar en el partit. El fet de rebre un gol als primers minuts del matx els va obligar a forçar la màquina per poder remuntar.

A la segona part el Barça va sortir molt intens, i va obligar l’Alcorisa a jugar molt tancat. Aviat va arribar el gol. Però en només tres minuts va canviar la situació. L’Alcorisa va aprofitar tres contraatacs directes i es va col•locar amb 6 gols a 3 quan només restaven 12 minuts per al final del partit. Els jugadors blaugrana no van estar encertats al davant de la porteria, així que el marcador es va ampliar a favor del conjunt local. Amb aquest resultat, el Barça se situa en la quarta posició, a 3 punts del tercer classificat.

Empat in extremis

Partit de primers classificats al juvenil. Els blaugranes van poder empatar a 5 gols contra Les Corts Ubae, l’actual líder de la classificació. Al segon 40 els visitants ja es van avançar en el marcador. Deu minuts més tard, els blaugranes empataven. Va ser un partit molt intens i disputat, ja que a la segona part el Barça va marcar tres gols seguits durant els primers deu minuts. Cal destacar el gran treball ofensiu dels visitants, que va provocar que, quan faltaven tres minuts per acabar el matx, col•loquessin el marcador amb 4 gols a 5. L’emoció va durar fins al final, peruquè, quan faltaven tres segons, Àlex va marcar el gol in extremis de l’empat.

Els golejadors

L’infantil d’Adrià Fabregat va marcar 19 gols al CF Castellterçol, que no va poder fer-ne cap. S’han de destacar els jugadors blaugranes Cristian Villarín i Pablo Begur, que van ser autors de 5 i 4 gols, respectivament. El cadet també va guanyar l’Escola Pia per 7 gols a 0. Amb aquest resultat el cadet segueix líder de la seva competició.