FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.12.2007 12:27

Santi Gea: “Esperem donar la talla contra Interviú”

www.fcbarcelona.cat


El Barça Senseit rep diumenge un dels clàssics de la Divisió d’Honor: l’Interviú Fadesa. Segon i tercer a la classificació, distanciats per quatre punts, s’hauran d’enfrontar al pavelló Caja Madrid d'Alcalà d’Henares.


Santiago Gea, segon entrenador del FC Barcelona Senseit, adverteix: “Estem parlant d’un dels millors equips de la Lliga, juntament amb el Pozo”. Es refereix a l’Interviú Fadesa, que serà l'últim rival dels blaugranes aquest any. El partit el jugaran diumenge a les 16.00 (La 2). Aquest és l'anàlisi del rival.

Com juga l'Interviú

“Nosaltres sabem que hem de fer un partit molt complet. Hem d’intentar dominar al màxim. Hem de saber treure molt bé la pilota des del darrere i també hem de pressionar-los, perquè individualment, tenen jugadors molt perillosos. Així doncs, serà molt important fer molt bé el replegament i intentar jugar amb molt d’ordre i amb criteri defensiu per no perdre pilotes. Cal intentar que aquesta faceta ofensiva d'ells els quedi una mica minvada. Per a nosaltres és una prova important. Contra ElPozo, tot i que el resultat no va acompanyar, sí que vam competir en tot moment i vam estar a punt de guanyar-los. Ara, la següent prova de foc és l’Interviú, i a la seva pista, i esperem donar la talla. Podem sorprendre i sumar algun punt”.

Homes de referència

“És un equip que tant com a bloc com a nivell individual, és força bons. Actualment Marquinho està en un gran bon moment. També tenen Gabriel i Neto, i molts d'altres jugadors. És a dir, estem parlant de 8 o 9 jugadors que són tots d’un màxim nivell. Un altre avantatge que té és que sempre manté el mateix ritme”.

Com li ha de jugar el Barça

“Sobretot hem d'estar molt concentrats. Hem de brodar gairebé la perfecció durant els 40 minuts. Hem d’intentar, sobretot a l'hora de construir, fer-ho amb molt de criteri. Nosaltres sabem que també té els seus punts febles, i els hem de treballar una mica i continuar fent el joc dels últims partits que hem disputat. Realment, estem jugant molt bé, i cal intentar estar més encertats de cara a la porteria”.

Santi Gea: “Esperem donar la talla contra Interviú”
L’Interviú, un equip difícil de superar
“Defensivament, l'Interviú té una zona de pressió que és molt difícil de superar. A nivell ofensiu, té bones transicions i les superioritats numèriques les juguen pràcticament de memòria. Ja fa molts anys que juguen junts i saben jugar-les a la perfecció. És un equip molt potent”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana