FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.12.2007 14:53

Carmona: “No hem estat inferiors al rival”

Cristina Collado / Verònica Díez


Marc Carmona està convençut que el seu equip no va ser inferior al Playas de Castellón en el partit de dissabte. A més, el tècnic blaugrana assegura que quan més difícils estaven les coses el seu equip va ser capaç de remuntar el partit.


El barcelonista Igor també coincideix amb el seu entrenador, i afirma: “No hem tingut gaire paciència per moure la pilota i finalitzar bé, però crec que l’equip ha fet un bon partit. Ara queda aquesta setmana per millorar, perquè la setmana que ve ens enfrontem a l'Interviu”.

Un partit difícil i igualat

qm3d6423.jpgPer a Marc Carmona el partit davant el Playas va ser molt difícil i igualat. "En realitat, va ser com esperàvem, amb un rival que esperava l'oportunitat en tot moment. El primer gol seu els va posar el partit de cara. Però, malgrat això, crec que l'equip va tenir un bon toc i un bon nivell i, malgrat les dificultats, han sabut treure el partit endavant”, ha afirmat. A més, el tècnic barcelonista afegeix: “Crec que amb el 2 a 2 tot es va accelerar una mica. Hi va haver nervis i vam perdre una mica el control. Els últims cinc minuts crec que va poder passar qualsevol cosa. Al final, vam conèixer una altra vegada la cara amarga de la derrota”.

Primeres sensacions al vestidor

qm3d6408.jpgCarmona també explica que els jugadors senten que la derrota va ser una injustícia. A més, l'entrenador del FC Barcelona Senseit assegura: “Estem preocupats amb les defenses sobre Fernandao. Crec que estan fora del reglament. Ell és un jugador molt honest i sempre que intenta fer alguna jugada d'esquena a porteria hi ha contacte amb el contrari, cosa que crec que és antireglamentària. Però ell no es tira”.

Igor, content amb la seva evolució

Igor està content amb l'evolució, tant la seva com la de l'equip en general. “Cada setmana, cada partit, crec que jo creixo, i també l'equip. Cada partit està sent molt important per a mi”, comenta el blaugrana.
Carmona: “No hem estat inferiors al rival”
L'expulsió de PC, injusta
Igor ha mostrat la seva desil•lusió amb la decisió arbitral que va expulsar PC del terreny de joc en el partit davant el Playas. “L'arbitratge va ser una mica desafortunat. Jo penso que l'expulsió de PC no era només merescuda per la seva part, sinó que el rival també hauria d’haver abandonat el partit. La pèrdua de PC va ser un cop per al nostre joc”, afirma el barcelonista.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana