FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

15.12.2007 11:47

Duel per la Copa

Cristina Collado


Davant del Playas de Castelló els jugadors del Barça Senseit confien a tenir un suport de l’afició semblant al de l’últim partit a casa. Els blaugranes volen sumar els tres punts per encarrilar la classificació de la Copa.


El Barça Senseit rep aquesta tarda al Palau Blaugrana (18.30 h) el Playas de Castelló en un duel molt interessant. Els dos equips volen els tres punts per entrar a la Copa d’Espanya. Aquest serà l’últim partit dels blaugranes a casa abans de Nadal.

Com arriba el Barça

Paco Sedano complirà el seu últim partit de sanció. Cristian Domínguez, doncs, serà el porter titular en aquest partit. Marc Carmona ha convocat novament el tercer porter, Dídac Plana. El tècnic blaugrana pot comptar amb la resta dels seus jugadors. Aquesta és la llista de convocats: Cristian, Dídac Plana, PC, Justo Cáceres, Fernandao , Javi Rodríguez, J. C. López, Fran, Rafa Muñoz, Dani Fernández, Igor i Pedrinho.

El rival

El tècnic del Playas de Castelló , Fran Torres, arriba a aquest partit amb nombroses baixes a la plantilla. Josema està sancionat, i Diego Blanco i Pablo estan tocats i no es preveu que puguin tenir gaires minuts encara que hagin entrat en la convocatòria. Aquesta és, doncs, la llista de convocats: Sergio, José Manuel, Paulinho, Andre, Euler, Diego Blanco, Rafael, Dani Salgado, Pablo, Alvaro, Jacobo i Marcos.

L’equip de la Plana, on van militar tres jugadors barcelonistes , ve d’empatar dos partits a casa, l’últim contra l’Interviú Fadesa. Ara, però, ja necessiten una victòria per sumar tres punts que els donin alguna opció d’entrar a la Copa, ja que, ara per ara, són tretzens, amb tretze punts, a quatre del vuitè classificat.

Les frases dels protagonistes

qm3d0184.jpgPedrinho : “Ells vindran a totes, perquè saben que aquesta és una pista força difícil i volen seguir puntuant per intentar, així, tenir alguna opció per a la Copa. Nosaltres hem de guanyar com sigui”.

Fernandao : “Ells vénen amb moltes ganes, però nosaltres en tenim més, perquè volem classificar-nos ja per a la Copa”.

Santi Gea : “No està situat en la posició que li correspondria per història o per la plantilla que té. Té bons jugadors, però estan bastant irregulars, tot i que la setmana passada van fer un bon partit contra l’Interviú”.

Javi Rodríguez : “Nosaltres som millor equip i hem de guanyar per intentar assegurar-nos ja la Copa”.
El Playas, en l'últim partit contra l'Interviú
El Playas, en l'últim partit contra l'Interviú
L’últim partit abans de Nadal
El partit entre el Barça Senseit i el Playas de Castelló serà l’últim que jugaran els blaugranes a casa abans de les vacances de Nadal. Serà, doncs, l’última oportunitat dels aficionats per gaudir-ne en directe. El següent partit al Palau no es jugarà fins al 12 de gener, contra l'Armiñana València.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana