FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.12.2007 16:50

Fernandao: “No regalarem res”

Cristina Collado


El pivot brasiler ha visitat aquest dijous el plató del “Zona Mixta”, on ha assegurat que l’equip “no regalarà res”. L’objectiu immediat és sumar els tres punts, “perquè volem classificar-nos ja per a la Copa”.


El Barça Senseit vol enllestir abans de Nadal la seva classificació per a la Copa d’Espanya. Només queden dos rivals abans de les vacances, dissabte al Palau Blaugrana, contra el Playas de Castelló (18.30 h), i el diumenge 23, a la pista de l’Interviú. Fernandao, que ha visitat aquest migdia el plató del “Zona Mixta”, ha assegurat: “No regalarem res, no volem sortir d’on estem a la classificació”.

En aquest sentit, el pivot brasiler reconeix que el Playas vindrà amb molta motivació, perquè també s’hi juguen les seves opcions de participar en la Copa, però defensa que el Barça en tindrà moltes més: “Ells vénen amb moltes ganes, però nosaltres en tenim més, perquè volem classificar-nos ja per a la Copa”.

El Playas, molt bo en defensa

Futsal.jpgFernandao va jugar l’última temporada a les files del Playas de Castelló. Coneix, doncs, molt bé el conjunt de la Plana. De l’equip de Fran Torres en destaca principalment la defensa: “Un dels seus punts forts és la defensa. Tenen André i Eurler, que són molt bons, però jo ja els conec d’haver jugat un any allà, i espero poder jugar bé entre ells”.

Respecte del Playas de la temporada passada, l’equip d’enguany no ha canviat gaire, més enllà de l’entrenador. Així ho explica Fernandao: “Ha canviat molt poc. Potser la manera de jugar, perquè van canviar l’entrenador a finals de la temporada passada. Però la plantilla segueix sent gairebé la mateixa. Vaig sortir jo i el porter Joao Benedito, però la resta dels jugadors són pràcticament els mateixos”.

Crida a l’afició

La vista que oferia el Palau Blaugrana en l’últim partit del Barça Senseit, contra el Playas de Castelló, il•lusionava molt. Els jugadors confien que el públic tornarà a recolzar-los en l’enfrontament contra el Playas: “Els esperem a tots a la grada”, afirma Fernandao.

Fernandao: “No regalarem res”
Ganes de marcar gols
Fernandao va ser pitxitxi de la Divisió d’Honor fa dues temporades, en què, vestint la samarreta del Martorell, va fer 51 gols. La campanya passada, a les files del Playas de Castelló, en va fer 38, i li’n va faltar només un per ser pitxitxi. Aquesta temporada va començar força bé. En les quatre primeres jornades va marcar quatre gols, però a la cinquena es va lesionar. S’ha perdut cinc partits, i en els dos últims que ha disputat encara no ha marcat cap diana. Fernandao assegura: “Tinc ganes de tornar a jugar bé i d’ajudar l’equip”. No té pressa, ja que afirma: “Quan comencin a sortir els gols no pararan”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana