FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.12.2007 15:52

Contra el Playas, “molt ordenats a l’atac”

Cristina Collado


El Barça Senseit rep dissabte el Playas de Castelló (18.30 h). El conjunt de Fran Torres no està gaire ben classificat, però ve d’empatar amb l’Interviú. El cos tècnic blaugrana demana ordre a l’atac.


La principal arma del Playas de Castelló és el contraatac. Així ho assegura el segon entrenador del Barça Senseit, Santiago Gea. És per això que els blaugranes hauran de tenir cura de no perdre pilotes que aprofitin els de Fran Torres: “Hem de ser molt equilibrats i ordenats en atac, per no alimentar la seva principal arma”, apunta Santi Gea en l’anàlisi del pròxim rival.

Com juga el Playas

“No està situat en la posició que li correspondria per història o per la plantilla que té. Té bons jugadors, però estan bastant irregulars, tot i que la setmana passada van fer un bon partit contra l’Interviú. El Playas destaca perquè juga molt bé a la contra”.

Els jugadors de referència

“En atac, destaquen Dani Salgado, Pablo i Rafael, que són jugadors ràpids i que juguen molt bé en aquest tipus de jugades de superioritat. Per poder alimentar aquest joc ofensiu ells juguen amb una defensa a mitja pista, molt ordenada. Possiblement no és una defensa molt agressiva, però sí que està esperant l’errada per sortir al contraatac”.

Com li ha de jugar el Barça

“Una de les premisses d’aquest primer trimestre de la temporada era intentar que la nostra defensa fos bastant forta. Hem de continuar en aquesta línia. Davant de la porteria sabem que és una qüestió de temps. Cada vegada fem més coses a l’atac. Contra el Playas serà un partit en què el factor atac serà molt important, perquè si ells són un equip que es basa en el contraatac, nosaltres hem de ser molt equilibrats i ordenats en atac. Hem de saber moure molt bé la pilota i moure’ns nosaltres, per no alimentar la seva principal arma, que és la contra”.
El Playas. en l'últim partit disputat contra l'Interviú
El Playas. en l'últim partit disputat contra l'Interviú
Necessitat de punts
El Playas de Castelló és dotzè classificat, amb 13 punts. Encara està lluny de l’última posició, la vuitena, que li donaria accés a jugar la Copa d’Espanya. Queden només quatre partits per acabar la primera volta i els castellonencs tenen poc marge d’error per classificar-se per a aquesta competició. La jornada passada ja van demostrar el que poden fer, quan van empatar a quatre contra l’Interviú Fadesa.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana