FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

11.12.2007 11:31

Tres exPlayas, de blaugrana

Cristina Collado


Javi Rodríguez, Justo Cáceres i Fernandao tenen un passat en comú. Tots tres han vestit en algun moment de la seva carrera esportiva la samarreta del Playas de Castelló, el pròxim rival del Barça Senseit.


El Playas de Castelló visita dissabte (18.30 h) el Palau Blaugrana. Tres jugadors del Barça Senseit viuran aquesta visita de manera especial, ja que van vestir la samarreta del Playas en el seu passat. Javi Rodríguez va estar nou anys a l’equip de la Plana, amb el qual ho va guanyar tot i en què es va formar com a jugador, fins arribar a ser el referent espanyol que és ara. Justo Cáceres va recalar al Castelló després de quatre temporades al Talavera. Fernandao va jugar l’última temporada al Playas, amb què va estar a punt de proclamar-se pitxitxi de la Lliga.

Els anys d’or del Castelló

archivar_12.JPGJusto Cáceres va jugar al Playas les temporades 2000/01 i 2001/02, en els anys d’or del Castelló: “Jo vaig coincidir amb els dos millors anys que ha tingut el Playas. Vam guanyar una Lliga i dues Copes d’Europa”. És per aquesta raó que Cáceres en té “uns records boníssims”, encara que “no tenia tants minuts”.

Per a Javi Rodríguez, els millors records es remunten a la temporada 1999/00, en què el Playas de Castelló va guanyar la seva primera Lliga: “Recordo especialment la primera Lliga que vam guanyar. El Playas era un dels pocs clubs d’Espanya que es gastava diners en traspassos; fitxava bons jugadors. Això, afegit a l’ambient i la pressió que hi havia, fa que aquell títol sigui el més especial per a mi”.

“El Playas sempre és el Playas”

El Playas és dotzè a la Divisió d’Honor. És una posició en què es troba el conjunt de la Plana des de les dues últimes temporades. Tot i això, els blaugranes no volen confiar-se. Com recorda el capità, “el Playas sempre és el Playas”, i per això “se l'ha de respectar”. Javi Rodríguez, però, afirma: “Nosaltres som millor equip i hem de guanyar per intentar assegurar-nos ja la Copa”.

El Playas es juga la Copa

Només queden quatre jornades per a la conclusió de la primera volta i, doncs, per conèixer els vuit classificats per a la Copa d’Espanya. El Barça Senseit encara no té assegurada la plaça, però menys l'hi té el Playas, que ara per ara es troba fora de la zona que hi dóna accés. Tenen 13 punts, tres menys que l’Azkar Lugo, vuitè classificat. Serà, doncs, un partit força complicat: “Segur que serà un partit difícil i molt travat, perquè en aquest partit ells s'hi juguen gairebé totes les opcions d'estar a la Copa”, adverteix Javi Rodríguez.
Tres exPlayas, de blaugrana
Fernandao, a un gol del pitxitxi
Vestit amb la samarreta del Playas de Castelló, Fernandao va estar a punt de repetir el títol de pitxitxi que havia aconseguit la temporada anterior amb el Martorell. Aleshores, la temporada 2005/06, va fer 51 gols. A la 2006/07, jugant al Playas, va fer-ne 38, un menys que Schumacher, que es va proclamar màxim golejador del campionat.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana