FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.12.2007 17:17

Retorn a la feina

Cristina Collado


El Barça Senseit ha tornat a la feina aquest dilluns al matí. L’equip ja prepara el pròxim partit a casa, dissabte, a les 18.30 h, contra el Playas de Castelló. Cristian i Igor han fet treball de fisioteràpia.


El partit contra l’Azkar Lugo va ser molt intens, tot i el que pugui semblar el resultat d’empat a un . Dos jugadors que van participar en aquell partit no s’han entrenat aquest dilluns amb el grup a causa de diverses molèsties. Es tracta d’Igor, amb una contusió al peu dret, i el porter Cristian, amb sobrecàrregues musculars. Tots dos han fet treball de fisioteràpia aquest matí, mentre els seus companys s’entrenaven. Es preveu que s’incorporaran a la disciplina de l’equip els pròxims dies.

Torna Pedrinho

Rafa Muñoz també s’ha repartit en aquesta sessió entre el parquet del Palau Blaugrana i la llitera del fisioterapeuta Jordi Parés. El pivot català té molèsties a la zona lumbar.

Un altre dels pivots blaugrana que sí que ha participat en tota la sessió ha estat Pedrinho. El pivot brasiler ja va poder disposar de minuts en el darrer partit, contra l’Azkar Lugo, després de perdre’s bona part de la temporada per una pubàlgia.
Retorn a la feina
‘Pack Jove’ per al Playas
Per al pròxim partit al Palau, l’últim que jugarà el Barça Senseit a casa abans de les vacances de Nadal, el club torna a posar en marxa el ‘Pack Jove’ perquè en puguin gaudir els més joves.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana