FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.12.2007 19:20

Carmona: “Hem tornat a donar la cara”

www.fcbarcelona.cat


Contra ElPozo i davant l’Azkar Lugo l’equip “ha donat la cara”. Així ho assenyala el tècnic Marc Carmona. Tot i que no han aconseguit la victòria en les dues últimes jornades, la imatge de l’equip és positiva.


La derrota al Palau Blaugrana contra el vigent campió de Lliga, ElPozo Múrcia, i l’empat de l’última jornada davant l’equip menys golejat del campionat, l’Azkar Lugo, són vistes en clau positiva des del vestidor blaugrana. La imatge que ha donat l’equip als dos partits ha estat molt bona: “Hem valorat el partit contra ElPozo, i tots coincidim en el fet que vam fer un molt bon partit. Ara, contra l’Azkar Lugo, hem tornat a donar la cara”, sentencia Marc Carmona.

Bé anímicament

És per aquesta bona imatge que l’equip està “anímicament perfecte”, tal com assegura l’entrenador del Barça Senseit. Després de l’aturada en la competició que hi ha hagut, el cos tècnic ha recuperat jugadors importants com Fernandao. L’equip, alhora, ha millorat molt en defensa, la qual ha estat un dels aspectes que més han treballat durant el mes que han estat gairebé sense competir. Ara que s’ha reprès la competició, el joc és bo, encara que s’han comès errades que caldrà treballar.

Si contra ElPozo l’equip va errar en defensa i va deixar que els murcians marquessin quatre gols en quatre minuts, contra l’Azkar Lugo ha treballat molt millor al darrere, tot i que no ha tingut un joc ofensiu tan efectiu com en altres partits. De moment, però, la moral del vestidor continua intacta.
Carmona: “Hem tornat a donar la cara”
El Playas, al Palau
La pròxima jornada el Barça Senseit rep el Playas de Castelló, un equip que no ha tingut un bon inici de temporada. Són dotzens, amb tretze punts, a tres només de la classificació per a la Copa del Rei. Els de la Plana, doncs, segur que vindran al Palau a buscar amb moltes ganes els tres punts. L’última jornada han aconseguit un bon resultat: un empat a quatre contra l’Interviú Fadesa.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana