FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.12.2007 14:02

Azkar Lugo, un rival potent

Sònia de Alba


L’Azkar Lugo rep el Barça Senseit invicte de local. El repte dels blaugranes és mantenir la serenor del seu joc per plantar cara a un dels conjunts més sòlids del campionat.


El rival del Barça Senseit, l’Azkar Lugo (dissabte 18.00 h), destaca perquè és un dels dos equips de la Divisió d’Honor que encara no ha perdut a casa (l’altre és l’MRA Navarra). Amb un bloc amb poques fissures, que es manté de la temporada passada, els gallecs volen escurçar punts amb el Barça. Els blaugranes en tenen cinc més que el Lugo. Santi Gea, segon entrenador del primer equip de futbol sala, destaca les virtuts i els defectes de l’Azkar Lugo.

“L’Azkar Lugo manté el bloc de l‘any passat. A casa, els gallecs són molt potents. No han perdut cap partit com a locals. Defensivament, és un bon equip. L’Azkar és l’equip que menys gols ha encaixat perquè tenen una defensa molt ordenada i a la contra saben treure'n profit”.

Jugadors de referència

“Ofensivament tenen Marcelo i Fernandinho, jugadors que desborden i que tenen una bona finalització. A més, Fernandinho és molt hàbil en l’u contra u”.

“En defensa, Orol i Paulinho són jugadors que mantenen un gran nivell al darrere. A la porteria hi ha Toni, un porter que duu molts anys a la Divisió d’Honor, i és un jugador amb molt de pes”.

Bloc compacte

“És un equip que té l’avantatge que fa fa un any que estan junts. Saben moure bé la pilota. Específicament no treballen l’atac posicional '3-1', però tenen pivots mòbils, cosa que forçarà que la nostra defensa estigui ben feta i equilibrada, perquè ens poden buscar l’esquena, i això seria perillós”.

“Defensivament, és un bloc ordenat. Alternen la defensa a tres quarts de la pista i de mitja pista. També tenen consistència amb jugadors consagrats”.

Foto: LNFS
Foto: LNFS
Repetir l'actuació de Mòstoles
“Ens agradaria repetir el partit que vam fer a Mòstoles, perquè vam jugar molt regulars i constants. Hi vam estar molt ficats durant els 40 minuts. Pel que fa a l’atac vam tenir la pilota i vam saber sortir molt verticals. Aquest partit ens pot servir de referència”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana