FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.12.2007 13:24

La millor entrada d’Honor

Cristina Collado


Un total de 4.126 van ser els espectadors que divendres van omplir les grades del Palau Blaugrana per seguir en directe el partit entre el FC Barcelona Senseit i ElPozo Múrcia. És la millor entrada fins al moment a la Divisió d’Honor.


Es preveia que el partit entre el Barça Senseit i ElPozo Múrcia seria un dels millors enfrontaments de l’actual campionat de la Divisió d’Honor. Els aficionats al futbol sala ho sabien, i per això no es van perdre l’oportunitat de viure’l en directe. El Palau Blaugrana va congregar 4.126 persones, que no van deixar d’animar el seu equip en cap moment. En les 10 jornades que s’han disputat a la Divisió d’Honor, aquesta ha estat la millor entrada del campionat.

ElPozo, a prop

qm3d0858.jpgNomés es queden a prop dels números del Barça els registres d’assistència de dos partits jugats al Palau d’Esports de Múrcia. En la jornada 9, en el partit entre ElPozo Múrcia i l’Interviú Fadesa, un duel històric a la Divisió d’Honor, els murcians van tenir un recolzament de 3.800 persones. L’altre registre alt d’assistència també es va viure a Múrcia, en un partit entre el vigent campió de Lliga i el Carnicer Torrejón, seguit per 4.000 persones.

Cal destacar que el pavelló d’ElPozo Múrcia té una capacitat per a 7.454 persones. És, doncs, juntament amb el del FC Barcelona Senseit, el pavelló amb més capacitat de la Divisió d’Honor. El supera el Palau Blaugrana, amb 7.585 seients.

Una mitjana de prop de 3.000 persones

Més de 4.000 persones, doncs, van viure en directe des del Palau el partit de diumenge. Aquesta ha estat la millor entrada de la Divisió d’Honor i la millor entrada dels partits disputats aquesta temporada al Palau Blaugrana. En els cinc partits que hi ha jugat el Barça Senseit acumula una mitjana de 2.785 espectadors.
La millor entrada d’Honor
L’aposta del club dóna els seus fruits
Els blaugranes no van poder regalar a l’afició una victòria, però, tal com va assegurar Marc Carmona després del partit, veure el Palau amb un aspecte espectacular va ser el gran triomf de la jornada. “L’aposta de la directiva per aquest esport ja s’ha notat en altres partits, però en el de divendres contra ElPozo va ser molt evident”, destaca Carmona.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana