FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.11.2007 19:39

Javi Rodríguez: “És un dels millors partits que es pot veure”

Cristina Collado


El capità blaugrana ha reconegut les ganes de l’equip que “la pilota comenci a rodar”. Després de tres setmanes d’aturada no hi ha res millor que començar amb “un dels millors partits que es pot veure”, el Barça Senseit – ElPozo.


Aquest divendres el Palau Blaugrana acollirà un dels millors partits, no només de la jornada, sinó de la temporada. Es tracta del Barça Senseit – ElPozo Múrcia, el primer i el segon classificat. Són, sens dubte, dos dels equips més en forma del moment: “Juntament amb l’Interviú, ElPozo i nosaltres som els conjunts més forts. És un dels millors partits que es pot veure”, ha assegurat Javi Rodríguez al programa de Barça TV ‘Zona Mixta’. Als jugadors, de motivació no els en falta. Després de tres setmanes sense competició, el capità blaugrana ha confirmat les ganes de tots els jugadors que “la pilota comenci a rodar”.

Ja saben què és guanyar ElPozo

El Barça Senseit es va imposar la temporada passada per 4 gols a 2 a ElPozo Múrcia, en partit de Lliga. A la Copa, els murcians tampoc van aconseguir sumar una victòria al Palau, on només van poder empatar a dos gols. Els blaugranes, doncs, ja saben què és guanyar-los: “A ElPozo li tenim presa la mida”, ha sentenciat el ‘7’ del Barça.

L’aturada els afecta a tots per igual

Aquest partit serà el primer d’una sèrie d’enfrontaments contra els equips que ocupen la part alta de la classificació. Al Barça, doncs, l'espera un calendari força complicat, encara que l’equip està molt motivat per afrontar-ho: “Algun dia havien d’arribar els partits complicats, i ens anirà bé. Hem de jugar sense por”, ha demanat el capità blaugrana.

Aquest calendari arriba després d’una aturada en la competició de tres setmanes. Javi Rodríguez ha recordat que això pot afectar el canvi de ritme, encara que, per sort, afecta a tots els equips per igual: “Fins a l’aturada, estàvem perfectes. Si ha perjudicat a algú aquesta aturada, haurà estat per igual. Afecta, sens dubte, el ritme de la competició. Quan vas bé és important que no es parin els partits. Però a ElPozo li ha passat el mateix”.
Javi Rodríguez: “És un dels millors partits que es pot veure”
Des de la sinceritat
Davant la pregunta sobre si esperava que el seu equip estigués a hores d’ara liderant la Divisió d’Honor, Javi s’ha mostrat molt sincer: “Si sóc sincer, no ens esperàvem estar tan amunt. Sí que esperàvem estar entre els quatre i els cinc primers classificats. Ja que estem aquí, no renunciarem a aquesta posició. Volem seguir a dalt”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana