FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.11.2007 12:24

“Contra ElPozo serà molt important el joc sense pilota”

www.fcbarcelona.cat


El partit de divendres (20.30 h) entre el Barça Senseit i ElPozo Múrcia serà un duel de titans. ElPozo és l’equip més golejador; els blaugranes, els líders d’Honor. Santi Gea analitza el rival.


“Contra ElPozo serà molt important el joc sense pilota”, adverteix el segon entrenador del Barça Senseit, Santiago Gea. Els murcians són els vigents campions de Lliga i, encara que ocupen la segona plaça de la Divisió d’Honor, per darrere del Barça Senseit, són l’equip més letal, el més golejador. Per això cal evitar que arribin a la porteria blaugrana. I per això Santi Gea demana als seus jugadors que siguin molt intensos, sobretot en el joc sense pilota, per no deixar jugar el rival.

Aquesta és l’anàlisi d’ElPozo Múrcia:

Com juga ElPozo

“ElPozo és un equip de jugadors que fa molts anys que juguen junts. És l’actual campió de Lliga, i un equip molt potent. Un dels seus principals punts forts és la intensitat, sobretot la defensiva, encara que també són molt intensos en l’atac. Estratègicament, és un equip molt treballat. Hem d’anar amb compte i intentar igualar aquesta intensitat. També és un equip que marca molts gols, així que, si aconseguim deixar la porteria sense encaixar gols més temps de l’habitual, tindrem moltes opcions”.

Els jugadors de referència

“A més que són un gran bloc, tenen grans individualitats: Ciço i Kike, que tenen un gran xut exterior; Vinicius, que és un jugador que desborda molt, i que també és molt important en les transicions ofensives. I, evidentment, Wilde i Bácaro, que són dos jugadors molt perillosos en la finalització”.

Com li ha de jugar el Barça

“Hem d’intentar que el Palau estigui ple i no perdre aquests números que tenim a casa, on no hem perdut cap partit. Hem de ser molt intensos en defensa. I, pel que fa a l’atac, hem de ser molt mòbils, perquè ElPozo serà un equip que ens pressionarà molt, i per això serà molt important el nostre joc sense pilota”.

Wilde és el màxim golejador del campionat
Wilde és el màxim golejador del campionat
Corregir errors
Santi Gea reconeix que aquesta aturada els ha anat bé per corregir petits errors ara que el Barça Senseit afronta un tram de temporada tan complicat: “Aquesta aturada ens ha anat bé per al treball, perquè hem reforçat moltes coses, però el que ens agrada és la competició, i ja tenim moltes ganes de tornar-hi. L’equip en té moltes ganes, i la sort és que podem comptar amb tots”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana