FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.11.2007 16:42

Els eurocampions ja pensen en ElPozo

www.fcbarcelona.cat


Javi Rodríguez i Cristian Domínguez, els dos representants del FC Barcelona Senseit en l’últim Europeu, ja s’entrenen amb el seu equip pensant en l’important compromís de Lliga davant ElPozo Múrcia.


Pel porter, el fet d'haver pogut estar present en aquest Europeu ha estat com treure's “una espina clavada”, mentre que per l'aler pivot ha tornat a ser un honor aixecar un nou títol, el quart Europeu de la seva carrera en l’àmbit internacional.

ElPozo, un test dur

Superat l'Europeu, sobre el qual Javi Rodríguez ha passat de puntetes, el capità del Barça ha afirmat que, si algun equip ha jugat bé aquest campionat, ha estat Itàlia: “Sempre que guanyes un Europeu és positiu. No ha estat el millor Europeu d'Espanya. Crec que Itàlia ha estat la selecció més forta durant tot el campionat. El que passa és que, a partit únic, la final la pot guanyar qualsevol. Ara cal pensar en la Lliga, en el partit contra ElPozo, en què ens hi juguem molt”.

Pel que fa a l'equip murcià, el capità del FC Barcelona Senseit afirma que és un equip molt complet sobre el qual hi ha pocs secrets per descobrir: “D‘ElPozo hi ha poca cosa a dir. El fet de dir que és l'actual campió ja és molt. Juntament amb l'Interviu, són els equips més forts de la Lliga. Serà un partit bonic en què espero que hi hagi molta assistència de públic, perquè, de partits com aquest, se’n veuen pocs. Espero que s’acabi amb un triomf a favor nostre. Els meus companys, amb els quals he pogut parlar durant tot l'Europeu, estan molt motivats”.

I Cristian es va treure l'espina

“M'he tret una espina, ja que em vaig perdre l'Europeu i el Mundial per culpa d'una lesió i, per mi, tornar a la selecció era complir un somni i un objectiu. Estic molt content perquè tot ha sortit molt bé. Hem treballat molt i al final hem pogut aixecar el títol. Però ara cal canviar la mentalitat, cal pensar en el Barça i deixar de banda la selecció. Estic content de tornar a la feina i de retrobar-me amb els companys”, ha afirmat el porter.

Pel que fa al partit de divendres davant ElPozo, Cristian ha explicat que encara que han compartit moltes hores a l'Europeu amb alguns dels integrants d'aquest equip, això ja és passat: “Allà només es parlava d'Espanya i d'altres seleccions. Espero que vinguin cansats, perquè han jugat molts minuts i a molt bon nivell, tant Quique com Álvaro. Tant de bo que vinguin una miqueta cansats i els puguem guanyar”.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Al 115 per cent
Cristian té clar que, per superar el conjunt murcià, caldrà estar molt atents, concentrats i, a més, espera que el públic respongui com es mereix un partit d'aquestes característiques: “Serà un partit molt complicat contra l'actual campió de Lliga. Són un equip que juga un bon futbol i que destaca tant en els aspectes tàctics com en els estratègics. Haurem de jugar al 115 per cent si els volem guanyar. Però serà un partit molt bonic, sobretot per a l'espectador. Espero que continuïn venint a veure'ns i, si en poden venir uns quants més i que això es converteixi en un petita emboscada per a ells, millor”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana