FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.11.2007 14:07

Sedano, sancionat per a tres partits

www.fcbarcelona.cat


El blaugrana Paco Sedano no podrà jugar els tres propers partits de Lliga, ja que el Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha desestimat el recurs del Futbol Club Barcelona Senseit.


El porter ha qualificat la sanció d’injusta, però se sent tranquil: “La veritat és que no vaig fer absolutament res. Crec que els àrbitres van equivocar-se quan van redactar l’acta”.

Els antecedents

El porter del Barça va rebre el càstig després de tenir un petit conflicte amb Antonio Javier Sánchez, l’entrenador del Móstoles. Al finalitzar el partit, el qual el FC Barcelona Senseit va guanyar per 5 gols a 4, Paco Sedano va anar a saludar Antonio Javier Sánchez, el seu entrenador abans d’arribar al FC Barcelona, i va haver-hi un malentès a la pista.

Així ho explica Sedano: “Quan es va acabar el partit, li vaig donar la mà i no va voler donar-me-la. La veritat és que no va ser res més que això”. Després que les diferents parts implicades declaressin, la RFEF ha decidit que el madrileny no podrà jugar els propers tres partits. El porter afegeix que el seu exentrenador ho va exagerar tot i que va voler crear polèmica. “Al final, el perjudicat he estat jo”, ha afirmat.

Titular en cinc partits

web_03.jpgPaco Sedano ha arribat al Barça Senseit aquesta temporada, juntament amb l’altre nou porter, Cristian Domínguez. Tots dos s’han adaptat molt ràpidament a l’estil del joc del conjunt blaugrana, i n’és una mostra el fet que s’han repartit gairebé a parts iguals la titularitat en els partits. Dels nou enfrontaments que han disputat, Paco Sedano n’ha jugat cinc de titular, i Cristian, quatre.

Els propers partits

El Pozo Múrcia, l’Azkar Lugo i el Playas de Castelló seran els propers partits que Sedano no podrà jugar. Així doncs, els blaugranes hauran de lluitar sense un dels seus porters per mantenir el primer lloc de la classificació. Ara, el Futbol Club Barcelona Senseit podrà interpolar un altre recurs en un termini de quinze dies al Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva, amb la finalitat de defensar l’honor del jugador.
Sedano, sancionat per a tres partits
El primer, El Pozo
El primer partit que es perdrà Sedano serà un plat fort, l’enfrontament davant el Pozo Múrcia, segon classificat de la Lliga, que es troba a només un punt del FC Barcelona Senseit. “És un partit important. Anem primers i ells, segons, i crec que pot marcar una diferència. Em sap molt de greu perdre-me’l, perquè crec que serà un partit molt bonic”, afirma Sedano.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana