FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.11.2007 19:37

La preparació continua

Cristina Collado


Ja només queden 10 dies perquè torni la Divisió d’Honor i el Barça Senseit continua amb el seu pla de preparació. Aquesta setmana l’equip s’entrena cinc dies, i dijous juga un partit amistós.


La competició està aturada per l’Europeu de Porto , però el ritme de treball dels jugadors del Barça Senseit no disminueix. Així ho demostra el pla de treball que segueix la plantilla blaugrana. Aquesta setmana s’exerciten cinc dies. Van començar dilluns, amb un circuit físic al Palau Blaugrana. A la tarda, els jugadors es van exercitar al gimnàs.

Augment de la intensitat

Aquest dimarts, l’activitat s’ha intensificat. L’equip s’ha entrenat com habitualment ho fa, amb partidets molt intensos. Els únics absents a la sessió han estat els internacionals de l’equip. Per una banda, Javi Rodríguez i Cristian, amb la selecció espanyola; per l’altra, Igor, que torna aquest dimarts a la nit després d’haver estat convocat la setmana passada amb el Brasil.

Així doncs, la sessió d’aquest matí ha comptat amb la presència de deu jugadors del primer equip i amb la participació del porter del sènior, Dídac Plana. Després de l’escalfament habitual, els jugadors de camp han treballat a mitja pista, fent partits de cinc minuts i treballant el pas i el control de la pilota, ja que no hi havia porteries. Els porters, d’altra banda, han fet treball a part amb el preparador físic de l’equip. Paco i Dídac han hagut de mostrar la seva destresa aturant els llançaments de pilotes de tennis.

Treball per posicions

Durant l’última part de l’entrenament l’extensió de l’àrea de treball s’ha ampliat. Els jugadors han jugat un partit en tota la dimensió de la pista del Palau Blaugrana. S’han repartit segons la seva posició original. Així doncs, els pivots Fernandao, Rafa Muñoz i Pedrinho han vestit pitral verd; els ales Juan Carlos López, Dani Fernández i Justo Cáceres, el groc, i els tanques PC, Chico i Fran Serrano han jugat sense pitral. Amb aquesta repartició genèrica, ja que molts jugadors poden ocupar diferents posicions, han disputat un partit novament molt intens.
La preparació continua
Segon amistós
Dimecres i divendres, l’equip tornarà a entrenar-se en sessió matinal. Dijous, però, l’equip canviarà el Palau Blaugrana pel pavelló de Centelles. Els de Carmona s’enfrontaran al Centelles en un altre partit amistós que començarà a les 21.00 h. És el segon amistós que juguen els blaugranes aprofitant aquesta aturada de la competició. La setmana passada es van enfrontar al Corbera, partit que van guanyar 5-1 .

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana