Futbol sala

20.11.2007 10:56

Empat amb Sèrbia (1-1)

La selecció espanyola ha empatat a un gol i encara no té signat el pas a les semifinals de l’Europeu de Porto. Javi Rodríguez, que va ser titular, i Cristian, que encara no ha debutat, lluitaran per les ‘semis’ contra Rússia.

Javi Rodríguez i Cristian Domínguez, els dos blaugranes que participen amb la selecció espanyola en l’Europeu de Porto, encara hauran d’esperar un tercer partit, el de dimecres contra Rússia, per saber si es classifiquen per a les semifinals. De moment, l’empat (1-1) de dilluns al vespre contra Sèrbia ha deixat l’eliminatòria oberta. I això que els de Venancio López van començar molt bé l’Europeu, amb la victòria per 6-2 contra Ucraïna.

36 segons abans del final

L’inici del matx va tenir com a protagonista l’atac serbi, sobretot per mitjà d’un dels seus homes més perillosos, Peric. Però la gran actuació de Luis Amado va evitar que inauguressin el marcador. La selecció espanyola va començar a tenir el domini de la pilota, amb el qual van arribar les oportunitats. Però quan faltaven dos minuts per al descans, Marcelo va recuperar una pilota a mitja pista i va iniciar un contraatac que va finalitzar Andreu.

La segona part va tenir la mateixa tònica que la primera. Espanya controlava la pilota, però li costava apropar-se a l’àrea rival, donada la defensa tan endarrerida dels serbis. El blaugrana Javi Rodríguez va tenir dues bones ocasions de retallar distàncies, però no van tenir èxit. Quan semblava que el partit ja estava dat i beneït, Sèrbia va sorprendre amb el gol de Rajic, el de l’empat, quan faltaven 36 segons per al final. Un gol que deixava sense temps de reacció el combinat espanyol.