FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.11.2007 19:31

Javi i Cristian s’estrenaran contra Ucraïna

Cristina Collada


Javi Rodríguez i Cristian Domínguez, convocats amb la selecció espanyola, s’estrenen aquest dissabte en el partit contra Ucraïna (15.00 h) en l’Europeu de Porto.


Després de gairebé dues setmanes concentrats amb la selecció espanyola, els blaugranes Javi Rodríguez i Cristian Domínguez estan a punt de debutar en l’Europeu de Porto. El campionat comença aquest divendres, amb els partits entre Portugal i Itàlia i la República Txeca amb Romania. Pel que fa al combinat que dirigeix José Venancio, juga dissabte a les 15.00 h contra Ucraïna. Tancarà aquesta primera jornada de la competició el partit entre Sèrbia i Rússia.

“Treballo força per tenir minuts”

Cristian Domínguez ha estat convocat, a priori, com a tercer porter, com ha assegurat el blaugrana a www.fcbarcelona.cat. Amb ell, Luis Amado, de l’Interviú, i Juanjo, d’ElPozo Múrcia, són els que defensaran la porteria de la selecció espanyola. El porter blaugrana confia a tenir minuts: “Jo estic treballant força per poder jugar. Si el míster veu, per la feina que estic fent, que puc jugar, doncs jugaré.” Cristian ha assegurat, després de gairebé dues setmanes de treball: “Tots tenim moltes ganes de començar ja i de poder revalidar el títol”.

El primer partit, el més complicat

El jugador blaugrana ha destacat que el primer partit és el més complicat: “Tens tantes ganes de fer-ho bé en aquest primer partit, que acostuma a ser molt complicat.” Sobre el rival, Ucraïna, Cristian en destaca, pels vídeos que han vist dels ucraïnesos, la velocitat: “Són molt ràpids i molt perillosos al contraatac. Haurem de vigilar aquest aspecte.”

Javi i Cristian s’estrenaran contra Ucraïna
Tots els partits
Espanya – Ucraïna (dissabte 17, 15.00 h)
Espanya – Sèrbia (dilluns 19, 21.00 h)
Rússia – Espanya (dimecres 21, 16.15 h)
Semifinals (divendres 23, 19.00 h i 21.00 h)
Final (diumenge 25, 18.00 h)

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana