FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.11.2007 12:50

La ‘Course Navette’ tanca la setmana

Sònia de Alba


El Barça Senseit completa una altra setmana sense competició oficial amb treball específic. Fins que es reprengui l’activitat de Lliga, els blaugranes aprofiten per recuperar els jugadors tocats i mantenir la forma física.


La 'Course Navette' i tests mèdics, com el control de la lactosa, per comprovar l’estat de la plantilla. Aquesta ha estat la darrera jornada de feina de la segona setmana en què la Lliga de  la Divisió d’Honor de futbol sala està aturada per l’Europeu de Porto, que comença avui. El Barça Senseit ha programat un mes de treball específic perquè l’equip mantingui el to muscular i la forma física. La Lliga es reprèn el dia 1 de desembre, contra ElPozo Murcia, al Palau Blaugrana.

Foto_1.JPGPart de la responsabilitat del treball recau en el preparador físic, Juanma Ruiz: “Hem aprofitat aquesta setmana per fer tests als jugadors per saber com estan físicament. Hem realitzat un test de força màxima, un test de resistència (la 'Course Navette') i, la setmana que ve, farem una prova intermitent, de pista, més semblant al joc (el test de Prost). La idea és aprofitar aquests dies que no hi ha competició per saber quin és el nivell de la plantilla”.

Recuperar els tocats

Foto_3.JPGAquestes setmanes són ideals per treballar amb els jugadors que han estat lesionats i que ara ja entren en els plans d’equip. “Amb Fernandao treballem més intensament. Amb la resta entrenem igual perquè els objectius els estem complint”, explica Juanma Ruiz.

La recompensa de tot aquest esforç és que l’equip pot disposar del cap de setmana lliure. “Concentrem tota la feina de dilluns a dijous, i fem dobles sessions. La idea és arribar a divendres que ve en un perfecte estat de forma per acabar la primera part de la Lliga de la millor manera possible”, desitja el preparador físic, en sintonia amb la resta de l’equip.
La ‘Course Navette’ tanca la setmana
Amb els que són ja n’hi ha prou
Tot i que falten tres jugadors, els tres homes que estan concentrats amb la selecció espanyola i la brasilera (Javi Rodríguez i Cristian Domínguez, amb Espanya, i Igor, amb el Brasil), la dinàmica de treball s’adapta a les circumstàncies.

“Quan falten jugadors es busquen a la base. Per exemple, aquesta setmana hem comptat amb el porter del segon equip, Dídac, i amb Sergio Sierra ‘Sepe’, que ja és un habitual dels nostres entrenaments. Però ara tenim sort, perquè els jugadors que hi ha estan tots bé. Amb una plantilla així ja es pot treballar. A més, els entrenaments són més físics i no cal que hi siguin tots. Dilluns només vam comptar amb un porter, però, com que vam fer un circuit tècnic, no ens en van caler més”, explica Juanma Ruiz.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana