FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.11.2007 20:38

“Estic en un bon moment”

Verònica Díez


Juan Carlos López està orgullós de la situació del seu equip a la Lliga. Els sis nous fitxatges han donat solvència a l'equip i han augmentat el nivell dels més veterans, com és el cas del ‘8’ blaugrana.


El jugador més veterà del Barça Senseit, Juan Carlos López, ha aconseguit un paper important a l'equip de Marc Carmona. Fins ara, l'ala barcelonista ha fet quatre dianes i ha jugat en els nou partits disputats en Lliga. Després de gairebé deu anys al club, el jugador està en el seu millor moment de forma i això s'ha notat en el seu joc. Així ho ha confirmat en una entrevista a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Quin tipus de sensació li produeix veure el Barça líder de la classificació?

qm3d9869.jpg“És un moment important per a nosaltres. Hem començat molt bé la Lliga. Ara només ens queda mantenir-nos aquí el màxim de temps possible. Sabem que arribaran partits que perdrem, però com més tard es produeixi, molt millor.”

Quines diferències troba entre la Divisió d'Honor d'abans i la d'ara?

“Abans la secció del FC Barcelona era amateur, i tots els seus jugadors estudiaven o treballaven alhora. Ara tots som professionals del futbol sala i no ens dediquem a altres coses. D'aquesta manera, disposem de més temps per entrenar-nos, viatjar i jugar.”

En què ha influït la incorporació de sis cares noves a l'equip?

qm3d6722.jpg“Tots els fitxatges són jugadors importants de la Divisió d'Honor. Han ajudat molt l'equip i han fet que els jugadors que ens hem quedat augmentéssim el nivell.”

Fernandao és un dels jugadors pels quals més ha apostat l'equip. Com heu suplantat la seva baixa durant un mes?

“A nosaltres no ens agrada individualitzar. Som un bloc i ens basem en la feina en equip sense dependre de ningú en especial. Fernandao és un jugador molt important per a nosaltres, perquè és qui finalitza les jugades, però, sumant tots una mica més, hem sortit endavant.”

Us ha sorprès el fet que Dani Fernández sigui el màxim golejador de la Lliga fins ara?

“No. Dani és un jugador molt important per al Barça. A més, és un bon llançador de doble penal. Aquest any està aportant molt a l'equip.”

Vostè també està fent un paper important dins del conjunt blaugrana. Com se sent en tenir més minuts que en altres temporades?

JC_Lopez_2.jpg“Estic travessant un bon moment. Em trobo molt bé físicament, i quan l'equip va bé, ajuda a fer que un mateix doni una mica més de si.”

El Barça Senseit és l'únic equip que no ha perdut cap partit a casa. En quina mesura creu que influeix la força del Palau?

“Aquest any hem notat que l'afició ens recolza més i que, quan necessitem la seva força, ens la dóna. Suposo que quan la gent vegi que seguim a dalt, vindrà més al Palau.”

“Estic en un bon moment”
Ara arriba el més complicat
Esteu preparats per al partit contra ElPozo Múrcia?

“Aquest partit serà igual que tots els altres. Nosaltres hem d'anar pas a pas i no hem de dependre de la taula de classificació. Sabem que a casa som molt forts i hem d'aprofitar-ho.”

Encara us queda enfrontar-vos, doncs, als equips més complicats. Com creu que respondrà l'equip?

“Ara la cosa més difícil és mantenir-se. Per això el principal és anar pas a pas i, després, ja veurem com estem.”

Ara us veieu amb més possibilitats de jugar la Copa d'Espanya?

“A començaments de temporada el nostre objectiu era classificar-nos per a la Copa i el "play-off". En aquests moments estem en una bona posició per classificar-nos, però fins que no sigui matemàtic, mai se sap.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana