FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.11.2007 16:39

Zero derrotes a casa

Verònica Díez


El Barça Senseit no ha perdut cap dels quatre partits disputats al Palau fins ara. El seu últim rival, el Móstoles, el segueix de prop, amb quatre victòries i una derrota, precisament davant els blaugranes (4-5).


Quatre partits i quatre victòries és el balanç obtingut pels barcelonistes a aquestes alçades de la temporada a casa. El Leis Pontevedra, el Carnicer Torrejón, el DKV Seguros i el Caja Segovia són els equips que han patit la força del Palau.

20 gols en quatre partits

En aquests quatre partits disputats a casa el Barça ha aconseguit fer 20 dianes. El FC Barcelona Senseit va debutar al Palau amb dos gols, davant el Caja Segovia. L'1 a 1 el va fer Diego en pròpia porta, mentre que el 2 a 1 va ser obra de Rafa Muñoz.

El següent equip que va visitar Barcelona va ser el DKV Seguros Saragossa, que va encaixar cinc gols dels blaugranes. PC, Fernandao, Rafa Muñoz, Dani Fernández i Javi Rodríguez van ser els encarregats de sumar per al seu equip.

La jornada sis va portar el Carnicer Torrejón fcb_carnicer_igor.jpg al Palau. Els madrilenys van patir una gran golejada. Javi Rodríguez (2), Igor (2), Juan Carlos López, PC i Dani Fernández (3) van marcar contra el Carnicer, que només va contrarestar amb tres gols.

El Leis Pontevedra va ser l'últim a caure. 4 a 2 va ser el resultat del partit. Dani Fernández va tornar a marcar tres gols i el seu company Rafa Muñoz, un.

El Móstoles els trepitja els talons

El Móstoles 2008 també suma quatre victòries a casa seva, i només una derrota. Precisament, el seu únic partit perdut va ser a l'última jornada de la Lliga Nacional de Futbol Sala davant el Barça Senseit. Els madrilenys van perdre 4 a 5. El Playas Castelló (8-3), el Pozo Murcia (4-3), el Lobelle Santiago (3-1) i l'MRA Navarra (6-4) són els equips que no van poder guanyar el Móstoles a Madrid.

L'MRA Navarra tampoc ha perdut partits com a local, però sí que n'ha empatat dos, contra l’Armiña València (3-3) i el Tuco Muebles (3-3). El DKV Seguros Saragossa va caure per 6 a 3 a Navarra, mentre que el Caja Segovia i el Gestesa Guadalajara ho van fer per 3 a 2 i 6 a 2, respectivament.

L'últim en discòrdia és l'Azkar Lugo, que ha deixat en taules el marcador en quatre enfrontaments i ha guanyat en dos. El Móstoles 2008 (9-5) i el Playas Castelló (5-0) no van puntuar a Galícia. Pel que fa a l'MRA Navarra, es va emportar un punt després de tancar el partit amb un 3 a 3, igual que l’Armiña València. També el Lobelle Santiago i el Benicarló Onda Urbana van aconseguir l'empat, però aquesta vegada a dos gols.
Zero derrotes a casa
El Pozo Múrcia, parcial 3-0-1
El pròxim rival en Lliga dels de Marc Carmona és el Pozo Múrcia. Els d'Eduardo Sao sumen tres victòries i un empat a casa fins ara. Són un resultat similar al que han fet els murcians fora de casa. Com a visitant, el Pozo ha guanyat en tres ocasions i ha empatat i ha perdut en una altra. El Barça intentarà fer sumar una derrota al seu marcador l'1 de desembre.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana