FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.11.2007 14:07

Solvència contrastada des dels 10 metres

Carles Cascante


L’ala-tanca Dani Fernández és l’actual pitxitxi dels de Marc Carmona. Però, a més d’explotar amb escreix la faceta golejadora, hi ha un fet que el diferencia de la resta de jugadors de la Lliga: la seva solvència contrastada des dels 10 metres.


Dels set penals dobles que ha llançat, només n’ha fallat un, contra el Leis Pontevedra. I és que els penals dobles s’han convertit en la millor arma d’aquest madrileny que lidera la llista de golejadors de l’equip amb 12 dianes. Als 30 anys, aquest apassionat del futbol sala està mostrant un nivell realment espectacular i ajuda, partit a partit, que el seu equip segueixi creixent.

Decisiu fa tres temporades

Des que va arribar ara fa tres temporades, el dorsal ‘11’ del FC Barcelona Senseit no ha parat de marcar gols. De fet, en la primera temporada va tenir una actuació destacada. Fernández va ser determinant perquè el Barça aconseguís l’ascens. L’equip blaugrana es va imposar a Galdar (Canàries) en el cinquè partit del play-off d’ascens.

Aquest any la cosa va millor encara i el jugador s’ha convertit en un autèntic especialista en els llançaments de 10 metres. De moment, dels 12 gols que ha fet, ja n’ha marcat 6 des d’aquesta distància.

Solvència contrastada des dels 10 metres
La Lliga torna amb un Barça Senseit-Pozo Múrcia
Ara, l’equip de Marc Carmona està aturat perquè està a punt de disputar-se el Campionat d’Europa a Porto. La Lliga tornarà l’1 de desembre amb un interessant Barça Senseit-ElPozo Múrcia i pot ser que ho faci amb els gols de Dani Fernández.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana