FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.11.2007 17:24

El capità lidera el projecte

www.fcbarcelona.cat


Va arribar fa un parell de temporades i, si en la primera ja va liderar l'equip per evitar que baixés, ara els galons són majors amb el braçalet de capità. Javi Rodríguez és, als 33 anys, la pedra angular d'un projecte que sembla que no té límits.


Després de nou jornades, Rodríguez és el jugador en qui més fe cega té el tècnic Marc Carmona. De fet, el tècnic blaugrana l’ha situat en el quintet inicial en els nou partits que ha disputat el FC Barcelona Senseit. El flamant líder de la Divisió d'Honor del futbol sala és un fidel reflex de la personalitat d'aquest jugador que, tot i ser ja un veterà, té encara molt de futbol a oferir a les seves botes.

Titular indiscutible

Javi Rodríguez és l'home més utilitzat per Marc Carmona al costat de PC, el qual ha actuat com a titular en un partit menys que el capità barcelonista. Ha estat titular en els nou partits que ha jugat l’equip. A més, el ‘7' del Barça Senseit veu porta amb certa regularitat. Ha fet quatre gols en nou jornades, tot i que encara està una mica lluny del màxim golejador de l 'equip, Dani Fernández, que n'ha fet dotze.
El capità lidera el projecte
Un currículum impressionant
El palmarès que ha aconseguit Javier Rodríguez en els anys que fa que és professional (16 temporades) és impressionant. Ha estat 114 vegades internacional; va marcar el gol de la victòria a la final del Mundial de Guatemala; va guanyar també el posterior Mundial celebrat a la Xina i, a més, amb el seu anterior equip, el Platges de Castelló, ho va guanyar tot, tant pel que fa a l'àmbit personal com al col·lectiu. No sorprèn, doncs, que Javi Rodríguez sigui el nou líder d'un Barça que passa per un gran moment.

Fes clic aquí per veure la fitxa de Javi Rodríguez

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana