FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.11.2007 16:41

Cristian: “Estem vivint un moment dolç”

www.fcbarcelona.cat


Cristian Domínguez i Javi Rodríguez ja estan concentrats amb la selecció espanyola. El porter blaugrana reconeix que la situació que viu el Barça l’ha afavorit a la seva convocatòria.


Són els dos jugadors blaugrana convocats amb la selecció espanyola per a la disputa de l’Europeu de futbol sala que es jugarà a Porto (Portugal). Cristian Domínguez i Javi Rodríguez ja estan a Madrid concentrats amb la selecció espanyola, dirigida per José Venancio.

El capità blaugrana és un habitual del conjunt espanyol, del qual també és el capità. No passa el mateix amb Cristian, el qual feia set mesos que no estava convocat amb la selecció espanyola: “Estic molt content. M’ha sorprès una mica la convocatòria perquè feia molt de temps que no hi anava, però no deixa de ser un premi pel treball que estic fent”, ha expressat el porter blaugrana. Cristian està convocat juntament amb el porter de l’Interviú Boomerang, Luís Amado, i el del Pozo Múrcia, Juanjo.

La influència del Barça

Cristian està convençut que el bon moment que viu el FC Barcelona, ara líder després de la victòria amb el Móstoles , ha influït favorablement en la seva convocatòria amb la selecció espanyola: “Tots els meus companys d’equip han ajudat que Javi i jo estiguem convocats, perquè estem vivint un moment dolç i les coses ens estan sortint bé. Tots remem en el mateix sentit i per això crec que la selecció espanyola ens ha seleccionat a nosaltres.”

Llàstima per Rafa

web_08.jpgJavi Rodríguez elogia el bon moment de forma de Cristian: “Ho està fent molt bé, igual que Paco. Jo crec que qualsevol dels dos podria haver estat convocat.” D’altra banda, però, al capità blaugrana li sap greu que el seu company i amic, Rafa Muñoz, no hagi estat convocat: “Estic trist perquè Rafa és un pivot que ens aniria molt bé a la selecció espanyola. És el meu amic i em sap greu que no estigui convocat.”
Cristian: “Estem vivint un moment dolç”
Fins el 17 no hi ha partit
Fins al dissabte 17 de novembre la selecció espanyola no s’estrenarà en l’Europeu de Porto. Ho farà en un partit contra Ucraïna. De moment, la selecció espanyola treballarà a Madrid fins al dia 14, quan ja viatgi cap a Portugal.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana