03.11.2007 20:25

Líders en solitari (4-5)

Cristina Collado

La victòria (4-5) a la pista del Móstoles 2008 deixa el Barça Senseit amb 20 punts. Ocupa, així, la primera posició de la Divisió d’Honor en solitari.

Era una de les pistes més difícils. De fet, cap equip no havia aconseguit la victòria a El Soto. Però el Barça Senseit ha sabut jugar les seves cartes des del primer minut del partit i s’ha imposat per 4-5 al Móstoles 2008 en un partit trepidant. Són tres punts que deixen els de Carmona com a líders en solitari abans de l’aturada per l’Europeu de Poro.

El Barça obre la llauna

MOSTOLES_BARCELONA_2.jpgEl conjunt barcelonista ha obert ràpidament el marcador. Ha estat gràcies al gol del màxim golejador de l’equip, Dani Fernández. Amb aquest, l’ala-tanca blaugrana ja n’ha fet 11. Aquest gol ha donat fortalesa al Barça Senseit, que ha controlat la possessió de la pilota i ha estat molt seriós en defensa. I més encara quan Juan Carlos López ha fet el segon per als blaugranes.

Al Móstoles li ha costat força finalitzar les seves jugades, però a la contra ha aconseguit retallar distàncies. Clemilton ha recuperat una pilota a mitja pista i ha marxat sol fins a superar Paco Sedano. A partir d’aquest moment, el domini s’ha alternat per a un equip i l’altre. Tots dos han tingut bones ocasions de gol. Dani Fernández ha intentat sorprendre Jesús amb un xut des de la frontal. D’altra banda, Saad ha estat a punt de fer l’empat amb un remat, també des de la frontal, que ha sortit fora de porteria.

Domini local

I més a prop ha estat de l’empat el mateix ala brasiler en l’acció següent. Ha estat en un xut de falta que Saad ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa, però l’àrbitre ha anul•lat el gol perquè havia picat la pilota abans del xiulet del col·legiat. Amb el resultat d’1 a 2, doncs, s’ha arribat al descans. La segona part ha començat amb domini local. Ha estat el Móstoles 2008 el que ha controlat la pilota en els primers minuts i el que ha comptat amb ocasions de gol, encara que la defensa blaugrana s’ha continuat mostrant molt ferma.

Javi troba el camí

Però quan millor estava jugant el Móstoles i més a prop semblava l’empat, Javi Rodríguez ha decantat el partit a favor del Barça Senseit. El capità blaugrana ha marxat sol en un contraatac i, amb la cama dreta, ha superat la porteria madrilenya i ha fet el tercer. Aquest gol ha retornat el Barça al partit, mentre que el Móstoles s’ha vist enfonsat durant uns instants. I més encara quan Justo Cáceres, en una nova contra blaugrana, ha signat el quart.

El Barça Senseit s’ha vist amb possibilitats d’ampliar el lluminós. Però aquesta vegada no els ha sortit bé. Els blaugranes han intentat un nou atac, però han perdut la pilota, que ha recuperat el Móstoles, i Nuno ha aprofitat per retallar distàncies.

Porter – jugador fructífer

MOSTOLES_BARCELONA_6.jpgAmb l’ambició de remuntar el partit, Antonio Santa ha fet sortir Jonás com a porter-jugador quan faltaven cinc minuts per al final. Ha estat una opció arriscada que ha sortit bé als madrilenys. Han tingut bones ocasions que ha evitat molt bé el porter Paco Sedano, com amb un potent xut de Borja. L’exporter del Móstoles també ha pogut desviar un xut perillós de Nuno, el qual, però, ha aprofitat el refús per fer el 3 a 4.

Amb aquest resultat el Móstoles ha cregut que podia guanyar el partit o, si més no, empatar-lo. Però el Barça Senseit ha sabut mantenir el cap fred. Quan faltaven 26 segons per al final, Fran Serrano ha fet el cinquè, un gol que semblava sentenciar el matx. Però en futbol sala tot pot canviar. Una mostra d’això ha estat l’acció següent, en què Raúl Campos ha fet el quart per als locals. Però no hi havia temps per a més, i el partit s’ha acabat amb el resultat final de 4-5.

MÓSTOLES 2008, 4
FCB SENSEIT, 5

Móstoles 2008: Jesús, Jonás, Borja, Saad i Raúl Campos –cinc inicial-, Clemilton, Nuno, Wiwi

FCB Senseit: Paco Sedano, PC, Javi Rodríguez, Fran i Dani –cinc inicial-, J. C. López, Justo Cáceres, Igor, Rafa Muñoz

Gols: 0-1, Dani Fernández (3’); 0-2, J. C. López (7’); 1-2, Clemilton (12’); 1-3, Javi Rodríguez (27’); 1-4, Justo Cáceres (30’); 2-4, Nuno (32’); 3-4, Nuno (37’); 3-5, Fran (39’); 4-5, Raúl Campos (39’)

Àrbitres: Peña Diaz i Peña Gomez